Det svarer seg ofte å planlegge i god tid. Så medlemmene av Norsk-Israelsk Handelskammer oppfordres til å sette av ettermiddagen 13.februar, og bruke et par timer i Stortinget, fra klokken 17.00 til klokken 19.00. Der inviterer Israels Venner handelskammerets medlemmer til et fellesmøte. Det blir ifølge lederen for Israels Venner, Hans Fr. Grøvan, en temakveld med tittelen «Norge-Israel. Hva skjer etter intensjonsavtalen ble inngått». Den israelske ambassadøren i Norge, Alon Roth, handelsattache Anders Melhus, Kristin Danielsen fra Norges Forskningsråd, og handelskammerets leder Willy David Ekre, vil belyse temaet. Det vil bli anledning til samtale og spørsmål, og det vil være enkel servering. Vil du være med må du melde deg på innen 08.februar. Det er viktig at du melder deg på grunnet sikkerhetsopplegget på Stortinget, sier Willy David Ekre. Og skal du være helt sikker på å få med deg de interessante innleggene bør du være tidlige ute. Det er begrenset med plass. Påmelding på mail til post@nihk.org; eller på SMS til; Dag R Abrahamsen  90548731   Willy David Ekre  92233391

Det svarer seg ofte å planlegge i god tid. Så medlemmene av Norsk-Israelsk Handelskammer oppfordres til å sette av ettermiddagen 13.februar, og bruke et par timer i Stortinget, fra klokken 17.00 til klokken 19.00. Der inviterer Israels Venner handelskammerets medlemmer til et fellesmøte.

Det blir ifølge lederen for Israels Venner, Hans Fr. Grøvan, en temakveld med tittelen «Norge-Israel. Hva skjer etter intensjonsavtalen ble inngått». Den israelske ambassadøren i Norge, Alon Roth, handelsattache Anders Melhus, Kristin Danielsen fra Norges Forskningsråd, og handelskammerets leder Willy David Ekre, vil belyse temaet. Det vil bli anledning til samtale og spørsmål, og det vil være enkel servering.

Vil du være med må du melde deg på innen 08.februar. Det er viktig at du melder deg på grunnet sikkerhetsopplegget på Stortinget, sier Willy David Ekre. Og skal du være helt sikker på å få med deg de interessante innleggene bør du være tidlige ute. Det er begrenset med plass.

Påmelding på mail til post@nihk.org; eller på SMS til; Dag R Abrahamsen  90548731   Willy David Ekre  92233391