Det er i dag 17 arabiske og drusiske medlemmer i den israelske nasjonalforsamlingen Knesset. De fleste tilhører den arabiske felleslisten. Nå er det nyvalg og israelske arabere flokker seg igjen rundt det arabiske partiet. Men det gjelder ikke Dima Tayeh. Hun er kvinne, muslim og israelsk araber, og stiller til valg for statsminister Benjamin Netanyahus Likud-parti, skriver United With Israel. Som en muslimsk arabisk-israeler ønsker hun å tjene i nasjonalforsamlingen for å bidra til å bekjempe kriminalitet i sitt samfunn og arbeide for en bedre fremtid for alle israelere, uavhengig av deres religion. Ifølge Tayeh ignorerer de eksisterende arabiske partiene i Knesset sine egne lokalsamfunn. I et intervju som kan sees her, med israelsk TV, viser hun blant annet til at medlemmene fra den forente arabiske listen protesterte mot utplassering av israelsk politi i arabiske områder, til tross for at kriminaliteten i disse områdene er større enn ellers i Israel. TV-innslaget tar også opp Netanyahus sterk personlige tale om korrupsjonsanklagene mot ham, og den generelle situasjonen forn valget.

Det er i dag 17 arabiske og drusiske medlemmer i den israelske nasjonalforsamlingen Knesset. De fleste tilhører den arabiske felleslisten. Nå er det nyvalg og israelske arabere flokker seg igjen rundt det arabiske partiet. Men det gjelder ikke Dima Tayeh. Hun er kvinne, muslim og israelsk araber, og stiller til valg for statsminister Benjamin Netanyahus Likud-parti, skriver United With Israel.

Som en muslimsk arabisk-israeler ønsker hun å tjene i nasjonalforsamlingen for å bidra til å bekjempe kriminalitet i sitt samfunn og arbeide for en bedre fremtid for alle israelere, uavhengig av deres religion.

Ifølge Tayeh ignorerer de eksisterende arabiske partiene i Knesset sine egne lokalsamfunn. I et intervju som kan sees her, med israelsk TV, viser hun blant annet til at medlemmene fra den forente arabiske listen protesterte mot utplassering av israelsk politi i arabiske områder, til tross for at kriminaliteten i disse områdene er større enn ellers i Israel. TV-innslaget tar også opp Netanyahus sterk personlige tale om korrupsjonsanklagene mot ham, og den generelle situasjonen forn valget.