Israelske innovasjoner innen kunstig intelligens, medisinsk cannabis, blockchain og avansert produksjon vil være blant de varme sektorene i Israel 2019 spår Israel21c. Israel21c har spurt flere eksperter om hva som er nøkkeltrendene i investeringer i israelsk høyteknologi for 2019? "De viktigste forskjellene mellom 2018 og 2019 vil være interessesektorene for investorer," sier Haggai Ravid, administrerende direktør i investeringshuset Cukierman & Co., med hovedkontor i Tel Aviv med kontorer i London, Paris, Lausanne, Hong Kong, Shanghai, Changzhou, Singapore, Italia og Polen. "Vi tror at enkelte sektorer vil gå ut av vogue og andre sektorer vil bli trendy. For eksempel kan trenden rundt krypto og digital erstattes av cannabisutviklingen. Deep-tech, cybersecurity og fintech er også store i Israel. Det handler ikke alltid om den nye teknologien som blir utviklet; Det handler også om innovasjon," sier han. Ravid forutser at USA vil forbli den viktigste kilden til investering i israelske selskaper som det har vært de siste 50 årene. Han ser også en økende preferanse for fusjon og kjøpstransaksjoner med israelske selskaper. "Trenden med oppføringer av israelske selskaper på Nasdaq vil fortsette, med vekt på modne selskaper," sier han. Det europeiske markedet vil forbli viktig for Israel, men investeringsnivået vil avhenge av tempoet i økonomisk oppgang. "Europeerne er svært interessert i vann, bilindustri, biovitenskap, cybersikkerhet og mer," sier Ravid. "De lave verdsettelsene for israelske oppstart mot deres motparter i USA og Europa oppfordrer også europeiske investorer til å investere i israelsk teknologi på en rekke områder." Imidlertid, men mange europeiske land sliter med å komme seg fra en økonomisk nedgang, ser israelske entreprenører i økende grad i retning av store markeder og finansieringskilder i Fjerne Østen - spesielt Singapore, Hong Kong, Kina og Japan.  

Israelske innovasjoner innen kunstig intelligens, medisinsk cannabis, blockchain og avansert produksjon vil være blant de varme sektorene i Israel 2019 spår Israel21c. Israel21c har spurt flere eksperter om hva som er nøkkeltrendene i investeringer i israelsk høyteknologi for 2019?

“De viktigste forskjellene mellom 2018 og 2019 vil være interessesektorene for investorer,” sier Haggai Ravid, administrerende direktør i investeringshuset Cukierman & Co., med hovedkontor i Tel Aviv med kontorer i London, Paris, Lausanne, Hong Kong, Shanghai, Changzhou, Singapore, Italia og Polen.

“Vi tror at enkelte sektorer vil gå ut av vogue og andre sektorer vil bli trendy. For eksempel kan trenden rundt krypto og digital erstattes av cannabisutviklingen. Deep-tech, cybersecurity og fintech er også store i Israel. Det handler ikke alltid om den nye teknologien som blir utviklet; Det handler også om innovasjon,” sier han.

Ravid forutser at USA vil forbli den viktigste kilden til investering i israelske selskaper som det har vært de siste 50 årene. Han ser også en økende preferanse for fusjon og kjøpstransaksjoner med israelske selskaper. “Trenden med oppføringer av israelske selskaper på Nasdaq vil fortsette, med vekt på modne selskaper,” sier han.

Det europeiske markedet vil forbli viktig for Israel, men investeringsnivået vil avhenge av tempoet i økonomisk oppgang.

“Europeerne er svært interessert i vann, bilindustri, biovitenskap, cybersikkerhet og mer,” sier Ravid. “De lave verdsettelsene for israelske oppstart mot deres motparter i USA og Europa oppfordrer også europeiske investorer til å investere i israelsk teknologi på en rekke områder.”

Imidlertid, men mange europeiske land sliter med å komme seg fra en økonomisk nedgang, ser israelske entreprenører i økende grad i retning av store markeder og finansieringskilder i Fjerne Østen – spesielt Singapore, Hong Kong, Kina og Japan.