Styret i Norsk-Israelsk Handelskammer ønsker alle sine medlemmer, lesere og venner av Israel et fremgangsrikt og suksessfullt nytt år 2019. «Vi har i år planer om å jobbe for en styrket handel mellom Norge og Israel. Vi søker flere firmaer som ønsker å importere fra Israel til Norge og vi søker flere firmaer som ønsker å eksportere til Israel fra Norge,» sier han, og fortsetter: «Vi jobber stadig med kontaktnettet vårt og har sterkt samarbeid med den Israelske Ambassaden i Oslo og den den Norske Ambassaden i Tel Aviv. Hvert år har vi en delegasjonsreise fra Norge til Israel. Denne er i forbindelse med DLD-Festival Tel Aviv 5.-8. september 2019. Dersom dette er av interesse for deg så ta kontakt med oss så tidlig som mulig å sikre deg en plass i delegasjonen. For denne delegasjonen har vi fått støtte fra den Norske Ambassaden i Tel Aviv for å dekke noe av reisen.» «Ut over dette så byr Israel på mange muligheter innen flere områder både for spennende konferanser og topp teknologiske produkter og tjenester gjennom hele året. Er du spesielt interessert i MedTech eller CyberSecurity så har Israel veldig mange muligheter. Et riktig Godt Nytt År til dere alle,» legger han til.

Styret i Norsk-Israelsk Handelskammer ønsker alle sine medlemmer, lesere og venner av Israel et fremgangsrikt og suksessfullt nytt år 2019. «Vi har i år planer om å jobbe for en styrket handel mellom Norge og Israel. Vi søker flere firmaer som ønsker å importere fra Israel til Norge og vi søker flere firmaer som ønsker å eksportere til Israel fra Norge,» sier han, og fortsetter:

«Vi jobber stadig med kontaktnettet vårt og har sterkt samarbeid med den Israelske Ambassaden i Oslo og den den Norske Ambassaden i Tel Aviv. Hvert år har vi en delegasjonsreise fra Norge til Israel. Denne er i forbindelse med DLD-Festival Tel Aviv 5.-8. september 2019. Dersom dette er av interesse for deg så ta kontakt med oss så tidlig som mulig å sikre deg en plass i delegasjonen. For denne delegasjonen har vi fått støtte fra den Norske Ambassaden i Tel Aviv for å dekke noe av reisen.»

«Ut over dette så byr Israel på mange muligheter innen flere områder både for spennende konferanser og topp teknologiske produkter og tjenester gjennom hele året. Er du spesielt interessert i MedTech eller CyberSecurity så har Israel veldig mange muligheter. Et riktig Godt Nytt År til dere alle,» legger han til.