Den siste gruppen av jøder som gjorde Aliyah i 2018, har reiste til Israel denne uken for å begynne sine liv i Det Hellige Land, skriver United With Israel. Takket være det internasjonale fellesskapet for kristne og jøder (IFCJ), har 330 nye innvandrere landet i Israel fra Ukraina. "Innvandring til Israel er en velsignelse," sier Rabbi Yechiel Eckstein, grunnlegger og president for IFCJ. Denne bestemte gruppen av innvandrere kommer fra en stadig vanskeligere situasjon i Ukraina. Landet fortsetter å kjempe mot Russland, og mange av de nye israelske innvandrerne har slitt med økonomiske vanskeligheter, skriver United With Isarael. I august hjalp IFCJ 400 ukrainske jøder flytte til Israel. Samlet sett har gruppen samlet 4 800 innvandrere til Israel i år alene. Innvandrerne inkluderer personer fra 29 forskjellige nasjoner. Se mer her

Den siste gruppen av jøder som gjorde Aliyah i 2018, har reiste til Israel denne uken for å begynne sine liv i Det Hellige Land, skriver United With Israel. Takket være det internasjonale fellesskapet for kristne og jøder (IFCJ), har 330 nye innvandrere landet i Israel fra Ukraina. “Innvandring til Israel er en velsignelse,” sier Rabbi Yechiel Eckstein, grunnlegger og president for IFCJ.

Denne bestemte gruppen av innvandrere kommer fra en stadig vanskeligere situasjon i Ukraina. Landet fortsetter å kjempe mot Russland, og mange av de nye israelske innvandrerne har slitt med økonomiske vanskeligheter, skriver United With Isarael.

I august hjalp IFCJ 400 ukrainske jøder flytte til Israel. Samlet sett har gruppen samlet 4 800 innvandrere til Israel i år alene. Innvandrerne inkluderer personer fra 29 forskjellige nasjoner.

Se mer her