Den amerikanske jødiske komitéen (AJC) og den israelske organisasjonen United Hatzalah samarbeider for å trene hjelpepersonell i India og Sri Lanka i masseulykkeshendelser og katastrofehåndtering, skriver United With Israel. Oppdraget, finansiert av AJC, har bragt fem eksperter fra United Hatzalah of Israel til mange steder i hele India og Sri Lanka for å hjelpe medlemmer av lokale organisasjoner i hvordan man gir rask og effektiv beredskap til store nødsituasjoner som spenner fra naturkatastrofer til terrorangrep. Lokale deltakere i oppdraget inkluderer det indiske røde korset og lokale institusjoner som brann- og redningstjenesten samt medisinsk mannskap fra hver av de byene som deltar. Se mer her

Den amerikanske jødiske komitéen (AJC) og den israelske organisasjonen United Hatzalah samarbeider for å trene hjelpepersonell i India og Sri Lanka i masseulykkeshendelser og katastrofehåndtering, skriver United With Israel.

Oppdraget, finansiert av AJC, har bragt fem eksperter fra United Hatzalah of Israel til mange steder i hele India og Sri Lanka for å hjelpe medlemmer av lokale organisasjoner i hvordan man gir rask og effektiv beredskap til store nødsituasjoner som spenner fra naturkatastrofer til terrorangrep.

Lokale deltakere i oppdraget inkluderer det indiske røde korset og lokale institusjoner som brann- og redningstjenesten samt medisinsk mannskap fra hver av de byene som deltar.

Se mer her