Intel, som er den største multinasjonale virksomheten i Israel med hensyn til investeringer og antall ansatte, forventer å starte en flerårig utvidelsesprosess i 2019, skriver Calcalist. Mandag kunngjorde Intel en global utvidelse av produksjonsegenskapene, som en del av overgangen fra et PC-sentrisk selskap til et datasentrisk selskap. Selskapet er nå i planleggingsstadiet om utvidelsen av områdene i Israel, Irland og Oregon, og forventer å starte byggingen i 2019, med en prosess som spenner over flere år. «I uker og måneder fremover vil vi jobbe gjennom diskusjoner og prate med lokale myndigheter og lokalsamfunn,» forteller Intel og legger til at slike prosesser alltid er underlagt endringer basert på forretnings-, økonomiske og andre faktorer.» Intel sysselsetter rundt 11 000 personer i Israel i henhold til årsrapporten for 2017. Dette nummeret inkluderer de 1000 ansatte i Mobileye, hovedkvarteret i Jerusalem, med hovedkontor i Intel, kjøpt for 15,3 milliarder dollar i fjor. Intels eksport fra Israel ble verdsatt til 3,6 milliarder dollar, opp fra 3,3 milliarder dollar i 2016, og det er den største multinasjonale investeringen i Israel. Det totale oppkjøpet og investeringen utgjør 35 milliarder dollar. I løpet av det siste tiåret betalte Intel lokale forhandlere og tjenesteleverandører totalt 10 milliarder dollar. Intel har ikke gitt økonomiske detaljer om den planlagte utvidelsen, eller ytterligere informasjon om omfanget og arten av utvidelsen. Endelige detaljer kan avhenge av incitamenter gitt av den israelske regjeringen.   .

Intel, som er den største multinasjonale virksomheten i Israel med hensyn til investeringer og antall ansatte, forventer å starte en flerårig utvidelsesprosess i 2019, skriver Calcalist. Mandag kunngjorde Intel en global utvidelse av produksjonsegenskapene, som en del av overgangen fra et PC-sentrisk selskap til et datasentrisk selskap.

Selskapet er nå i planleggingsstadiet om utvidelsen av områdene i Israel, Irland og Oregon, og forventer å starte byggingen i 2019, med en prosess som spenner over flere år.

«I uker og måneder fremover vil vi jobbe gjennom diskusjoner og prate med lokale myndigheter og lokalsamfunn,» forteller Intel og legger til at slike prosesser alltid er underlagt endringer basert på forretnings-, økonomiske og andre faktorer.»

Intel sysselsetter rundt 11 000 personer i Israel i henhold til årsrapporten for 2017. Dette nummeret inkluderer de 1000 ansatte i Mobileye, hovedkvarteret i Jerusalem, med hovedkontor i Intel, kjøpt for 15,3 milliarder dollar i fjor.

Intels eksport fra Israel ble verdsatt til 3,6 milliarder dollar, opp fra 3,3 milliarder dollar i 2016, og det er den største multinasjonale investeringen i Israel.

Det totale oppkjøpet og investeringen utgjør 35 milliarder dollar. I løpet av det siste tiåret betalte Intel lokale forhandlere og tjenesteleverandører totalt 10 milliarder dollar.

Intel har ikke gitt økonomiske detaljer om den planlagte utvidelsen, eller ytterligere informasjon om omfanget og arten av utvidelsen. Endelige detaljer kan avhenge av incitamenter gitt av den israelske regjeringen.

 

.