Israel’s MASHAV organization, the Jewish state’s international humanitarian and development agency, ønsket nylig velkommen ledende entreprenører fra flere europeiske land som deltar i et internasjonalt seminar om innovativt entreprenørskap. Deltakerne kommer fra Visegrád Four, eller V4, en kulturell og politisk allianse av fire sentraleuropeiske stater - Tsjekkia, Ungarn, Polen og Slovakia. Det profesjonelle programmet under seminaret kombinerer forelesninger med profesjonelle feltbesøk for å utforske Israels robuste entreprenørskapsøkosystem, og inkluderer en økt på "Supertools for Entrepreneurs" med fokus på oppstartstrategi, skriver United With Israel. Gruppen har også vært på et tre-dagers studiebesøk i Jerusalem og Tel Aviv. De besøkte gamlebyen i Jerusalem og Yad Vashem Holocaust Museum, samt ambassaderepresentanter. Siden etableringen i 1961 av MASHAV Carmel Training Center (MCTC), som er vert for programmet, hatt besøk av rundt 20.000 deltakere fra over 150 land i Asia, Afrika, Europa, Sentral-Asia, Øst-Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Oseania og Karibia, som har deltatt i over 650 programmer og workshops Det er også arrangert 29 internasjonale konferanser for kvinnelige ledere, skriver United With Israel.

Israel’s MASHAV organization, the Jewish state’s international humanitarian and development agency, ønsket nylig velkommen ledende entreprenører fra flere europeiske land som deltar i et internasjonalt seminar om innovativt entreprenørskap. Deltakerne kommer fra Visegrád Four, eller V4, en kulturell og politisk allianse av fire sentraleuropeiske stater – Tsjekkia, Ungarn, Polen og Slovakia.

Det profesjonelle programmet under seminaret kombinerer forelesninger med profesjonelle feltbesøk for å utforske Israels robuste entreprenørskapsøkosystem, og inkluderer en økt på “Supertools for Entrepreneurs” med fokus på oppstartstrategi, skriver United With Israel.

Gruppen har også vært på et tre-dagers studiebesøk i Jerusalem og Tel Aviv. De besøkte gamlebyen i Jerusalem og Yad Vashem Holocaust Museum, samt ambassaderepresentanter.

Siden etableringen i 1961 av MASHAV Carmel Training Center (MCTC), som er vert for programmet, hatt besøk av rundt 20.000 deltakere fra over 150 land i Asia, Afrika, Europa, Sentral-Asia, Øst-Europa, Latin-Amerika, Midtøsten, Oseania og Karibia, som har deltatt i over 650 programmer og workshops Det er også arrangert 29 internasjonale konferanser for kvinnelige ledere, skriver United With Israel.