Det israelske medisinske cannabisfirmaet InterCure Ltd. som har en markedsandel på 409 millioner shekel, har annonsert utvidelsen av sin private plassering fra 12 millioner dollar til 17,5 millioner dollar gjennom å få med en ny partner - WeWork grunnlegger Adam Neumann, skriver den israelske næringslivsavisen Globes. InterCure har fra før sterke navn i sin ledelse, som milliardæren Gary Fegel, og den tidligere israelske statsministeren Ehud Barak. InterCure var et medisinsk investeringsselskap frem til for seks måneder siden, da det kjøpte Canndoc, en av de største cannabisdyrkerne i Israel. Den kontrollerende aksjonæren i selskapet er medisinsk investor Alex Rabinovich (38%), sammen med Mordechai Ben-Shach (6%). InterCures aksjekurs har økt med hele 1,300 prosent siden selskapet gikk inn i cannabisfeltet. Canndoc, som er ansvarlig for InterCures cannabisaktivitet, hadde 600.000 shekel fortjeneste på 6,1 millioner shekel i inntekter fra aktivitet i Israel i 2017. InterCure forbereder nå Canndoc til en Nasdaq-IPO og oversjøisk aktivitet, enten gjennom eksport fra Israel, dersom dette er tillatt, eller ved å etablere en gård i utlandet, skriver Globes. Neumann, 39, er en amerikansk-israelsk entreprenør  som grunnla WeWork, pioner og ledende selskap i felles arbeidsområder. WeWork holdt en finansieringsrunde i 2017 til en verdi på 21 milliarder dollar. Selskapets inntekter er beregnet til 1 milliard dollar, og Neumanns personlige formue er beregnet til 2,6 milliarder dollar

Det israelske medisinske cannabisfirmaet InterCure Ltd. som har en markedsandel på 409 millioner shekel, har annonsert utvidelsen av sin private plassering fra 12 millioner dollar til 17,5 millioner dollar gjennom å få med en ny partner – WeWork grunnlegger Adam Neumann, skriver den israelske næringslivsavisen Globes. InterCure har fra før sterke navn i sin ledelse, som milliardæren Gary Fegel, og den tidligere israelske statsministeren Ehud Barak.

InterCure var et medisinsk investeringsselskap frem til for seks måneder siden, da det kjøpte Canndoc, en av de største cannabisdyrkerne i Israel. Den kontrollerende aksjonæren i selskapet er medisinsk investor Alex Rabinovich (38%), sammen med Mordechai Ben-Shach (6%). InterCures aksjekurs har økt med hele 1,300 prosent siden selskapet gikk inn i cannabisfeltet.

Canndoc, som er ansvarlig for InterCures cannabisaktivitet, hadde 600.000 shekel fortjeneste på 6,1 millioner shekel i inntekter fra aktivitet i Israel i 2017. InterCure forbereder nå Canndoc til en Nasdaq-IPO og oversjøisk aktivitet, enten gjennom eksport fra Israel, dersom dette er tillatt, eller ved å etablere en gård i utlandet, skriver Globes.

Neumann, 39, er en amerikansk-israelsk entreprenør  som grunnla WeWork, pioner og ledende selskap i felles arbeidsområder. WeWork holdt en finansieringsrunde i 2017 til en verdi på 21 milliarder dollar. Selskapets inntekter er beregnet til 1 milliard dollar, og Neumanns personlige formue er beregnet til 2,6 milliarder dollar