Representanter for den asiatiske transportøren Singapore Airlines har vært i Tel Aviv på jakt etter et hotell hvor mannskapet kan overnatte. Det tyder på at Singapore Airlines går videre med planer om å starte flyreiser mellom Singapore og Tel Aviv, mener den israelske næringslivsavisen Globes. Israel og Singapore har hatt en bilateral luftfartsavtale i mange år, og israelske regjeringer har presset transportøren for å begynne å fly til Israel, men så langt til ingen nytte. Men i løpet av det siste året har Singapore Airlines sett store rivaler som Cathay Pacific, Hainan Airlines og Air India alle vellykket etablere lønnsomme ruter mellom Tel Aviv og Asia, skriver Globes. Den store taperen i alt dette kan være El Al som tidligere hadde monopol på israelske fly direkte til India og den fjerne Østen, legger Globes til.

Representanter for den asiatiske transportøren Singapore Airlines har vært i Tel Aviv på jakt etter et hotell hvor mannskapet kan overnatte. Det tyder på at Singapore Airlines går videre med planer om å starte flyreiser mellom Singapore og Tel Aviv, mener den israelske næringslivsavisen Globes.

Israel og Singapore har hatt en bilateral luftfartsavtale i mange år, og israelske regjeringer har presset transportøren for å begynne å fly til Israel, men så langt til ingen nytte.

Men i løpet av det siste året har Singapore Airlines sett store rivaler som Cathay Pacific, Hainan Airlines og Air India alle vellykket etablere lønnsomme ruter mellom Tel Aviv og Asia, skriver Globes.

Den store taperen i alt dette kan være El Al som tidligere hadde monopol på israelske fly direkte til India og den fjerne Østen, legger Globes til.