Israels forsvarselektronikkselskap Elbit Systems Ltd har innviet et nytt landsteknikk- og produksjonsanlegg nær Romanias hovedstad Bukarest, skriver den israelske næringslivsavisen Globes. Det nye anlegget skal fungere som et produksjons- og integrasjonssenter for selskapets våpenstasjoner som inngår i lokale programmer og fungerer som et regionalt knutepunkt for etterspørsel fra andre land, skriver Globes. "Jeg er glad for å kunngjøre at dette nye stedet vil begynne å fungere umiddelbart, og oppfylle ordrer, ikke bare for det rumenske forsvarsdepartementet (MoND), men også de som allerede er bestilt fra internasjonale kunder," sier Elbit Systems Land & C4I Divisjon daglig leder Yehuda Vered. Elbit Systems har operert i Romania i over 25 år, og er en langvarig leverandør til MoND, samarbeider med lokale næringer og deltar i storskala programmer, inkludert flyoppgraderinger, ulike programmer for den rumenske landstyrken og tilbyr løsninger på den rumenske flåten. Ligger i nærheten av Bukarest er den nye 1.000 kvadratmeter produksjonsanlegget det fjerde Elbit Systems har etablert i Romania. Det innebærer ifølge Globes en betydelig utvidelse av selskapets produksjons-, ingeniør- og sysselsettingsbase i landet, og videreutvikler overføringen av teknologisk kunnskap til Romania. "Dette nye anlegget er enda et skritt i å utdype våre røtter i Romania. Det er et privilegium å være i stand til å gi teknologisk avanserte og operative landsystemer til de rumenske væpnede styrker. Vi er stolte av å utvide vår produksjonsaktivitet i landet og utnytter vår omfattende erfaring med å levere landbaserte systemer til kunder over hele verden for å øke overføringen av teknologi til Romania, øke lokal sysselsetting og øke eksportpotensialet,» sier Vered.

Israels forsvarselektronikkselskap Elbit Systems Ltd har innviet et nytt landsteknikk- og produksjonsanlegg nær Romanias hovedstad Bukarest, skriver den israelske næringslivsavisen Globes. Det nye anlegget skal fungere som et produksjons- og integrasjonssenter for selskapets våpenstasjoner som inngår i lokale programmer og fungerer som et regionalt knutepunkt for etterspørsel fra andre land, skriver Globes.

“Jeg er glad for å kunngjøre at dette nye stedet vil begynne å fungere umiddelbart, og oppfylle ordrer, ikke bare for det rumenske forsvarsdepartementet (MoND), men også de som allerede er bestilt fra internasjonale kunder,” sier Elbit Systems Land & C4I Divisjon daglig leder Yehuda Vered.

Elbit Systems har operert i Romania i over 25 år, og er en langvarig leverandør til MoND, samarbeider med lokale næringer og deltar i storskala programmer, inkludert flyoppgraderinger, ulike programmer for den rumenske landstyrken og tilbyr løsninger på den rumenske flåten.

Ligger i nærheten av Bukarest er den nye 1.000 kvadratmeter produksjonsanlegget det fjerde Elbit Systems har etablert i Romania. Det innebærer ifølge Globes en betydelig utvidelse av selskapets produksjons-, ingeniør- og sysselsettingsbase i landet, og videreutvikler overføringen av teknologisk kunnskap til Romania.

“Dette nye anlegget er enda et skritt i å utdype våre røtter i Romania. Det er et privilegium å være i stand til å gi teknologisk avanserte og operative landsystemer til de rumenske væpnede styrker. Vi er stolte av å utvide vår produksjonsaktivitet i landet og utnytter vår omfattende erfaring med å levere landbaserte systemer til kunder over hele verden for å øke overføringen av teknologi til Romania, øke lokal sysselsetting og øke eksportpotensialet,» sier Vered.