Israel Aerospace Industries Ltd og Boeing har inngått en strategisk avtale med prinsipper for samarbeid mellom de to selskapene innen kommersiell og militær luftfart, i Israel og andre markeder over hele verden, skriver den israelske næringslivsavisen Globes. I henhold til avtalen forventes Boeing å gi IAI arbeidspakker med til sammen potensielt milliarder shekel, knyttet til potensielt fremtidig Boeing-salg av forsvarsprodukter til Israel, inkludert nye tankskip. Avtalen omfatter også samarbeid i andre avtaler Boeing forventer å delta i over hele verden. Israel Aerospace Industries og den israelske regjeringen har allerede samarbeidet i mange år med Boeing i utviklingen og produksjonen av Arrow-systemet, produksjon av deler til kommersielle fly og et bredt spekter av serviceaktiviteter, skriver Globes. Dette tiår lange partnerskapet vil nå fortsette på bredere og dypere grunnlag. " Israel Aerospace Industries har i flere tiår sett Boeing som en strategisk partner på mange områder, både militære og sivile. Avtalen som ble undertegnet i forrige uke vil ytterligere styrke og utdype det eksisterende samarbeidet mellom de to selskapene, som handler i partnerskap og synergi i Israel og internasjonalt på mange forskjellige felt. Jeg er takknemlig for Forsvarsdepartementet for bistand i å nå denne avtalen med Boeing," sier IAIs leder Harel Locker.

Israel Aerospace Industries Ltd og Boeing har inngått en strategisk avtale med prinsipper for samarbeid mellom de to selskapene innen kommersiell og militær luftfart, i Israel og andre markeder over hele verden, skriver den israelske næringslivsavisen Globes.

I henhold til avtalen forventes Boeing å gi IAI arbeidspakker med til sammen potensielt milliarder shekel, knyttet til potensielt fremtidig Boeing-salg av forsvarsprodukter til Israel, inkludert nye tankskip. Avtalen omfatter også samarbeid i andre avtaler Boeing forventer å delta i over hele verden.

Israel Aerospace Industries og den israelske regjeringen har allerede samarbeidet i mange år med Boeing i utviklingen og produksjonen av Arrow-systemet, produksjon av deler til kommersielle fly og et bredt spekter av serviceaktiviteter, skriver Globes. Dette tiår lange partnerskapet vil nå fortsette på bredere og dypere grunnlag.

” Israel Aerospace Industries har i flere tiår sett Boeing som en strategisk partner på mange områder, både militære og sivile. Avtalen som ble undertegnet i forrige uke vil ytterligere styrke og utdype det eksisterende samarbeidet mellom de to selskapene, som handler i partnerskap og synergi i Israel og internasjonalt på mange forskjellige felt. Jeg er takknemlig for Forsvarsdepartementet for bistand i å nå denne avtalen med Boeing,” sier IAIs leder Harel Locker.