Antall turister som besøkte israelske bosetninger på Vestbredden, ble fordoblet forrige helg. Sannsynlig årsak: Airbnb besluttet at firmaet ville trekke seg ut av alle aktiviteter på Vestbredden som en del av boikott-Israel-aksjonen. Ifølge et innslag sendt på Army Radio på onsdag, hoppet antall besøkende på Vestbredden (Samaria og Judea) fra 1500 til 3000. Innslaget siterte også eiere av en konkurrent til Airbnb, B & B, som rapporterte om en bølge av interesse for deres tilbud etter Airbnb-vedtaket om å fjerne 200 overnattingsteder fra deres lister. "I stedet for å ødelegge turisme i Judea og Samaria, gjør Airbnb bare oss sterkere, med sin latterlige og antisemittiske avgjørelse», sier den regionale lederen for Samaria, Yossi Dagan, til Army Radio ifølge World Israel News. Airbinb kunngjorde sin beslutning om å svartliste disse samfunnene i en uttalelse forrige uke, der firmaet refererte til Judea og Samaria som "den okkuperte Vestbredden." Tiltaket ble fordømt av israelske tjenestemenn som "antisemittisk".

Antall turister som besøkte israelske bosetninger på Vestbredden, ble fordoblet forrige helg. Sannsynlig årsak: Airbnb besluttet at firmaet ville trekke seg ut av alle aktiviteter på Vestbredden som en del av boikott-Israel-aksjonen. Ifølge et innslag sendt på Army Radio på onsdag, hoppet antall besøkende på Vestbredden (Samaria og Judea) fra 1500 til 3000.

Innslaget siterte også eiere av en konkurrent til Airbnb, B & B, som rapporterte om en bølge av interesse for deres tilbud etter Airbnb-vedtaket om å fjerne 200 overnattingsteder fra deres lister.

“I stedet for å ødelegge turisme i Judea og Samaria, gjør Airbnb bare oss sterkere, med sin latterlige og antisemittiske avgjørelse», sier den regionale lederen for Samaria, Yossi Dagan, til Army Radio ifølge World Israel News.

Airbinb kunngjorde sin beslutning om å svartliste disse samfunnene i en uttalelse forrige uke, der firmaet refererte til Judea og Samaria som “den okkuperte Vestbredden.” Tiltaket ble fordømt av israelske tjenestemenn som “antisemittisk”.