«Internasjonal boikott», spør organisasjonen United With Israel.  Knesset er pekt ut som vert for Inter-Parliamentary Union (IPU), en organisasjon som årlig samler parlamentarikere fra hele verden til møte. I tillegg arrangeres det spesialkonferanser. Knesset skal være vært for en konferanse om innovasjon. IPU ble etablert i 1889. Det var det første permanente forumet for politiske multilaterale forhandlinger. De nasjonale parlamenter i 178 land er representert i Inter-Parliamentary Union. Arrangementet i Israel vil bringe en lang liste over globale ledere til Israels parlament, blant annet IPU-presidenten Gabriela Cuevas Barron, sekretær for FNs rammekonvensjon om klimaendringer (UNFCCC) Patricia Espinosa, senioransatte i FNs økonomiske kommisjon for Europa og UNAIDS, og 57 styremedlemmer. Bekreftede deltakere inkluderer delegasjoner fra Bosnia-Hercegovina, Frankrike, Ungarn, Italia, Serbia, Sverige og Vietnam. De vil delta i en konferanse om fremme av innovasjon, som vil finne sted neste uke. Knesset Speaker Yuli Edelstein sier til Israel Hayom at han er "stolt og spent på å være vert for en viktig konferanse i denne interparlamentariske organisasjonen der mange land er medlemmer." Han forklarer at IPU ba Knesset om å lede konferansen om innovasjon fordi "IPU ser Israel som en" oppstartnasjon "," og at han  er sikker på at de besøkende vil "trekke inspirasjon og ideer fra Knesset som vil bli implementert senere i deres land. " Israel har lenge blitt anerkjent som en global kraft i innovasjon, skriver Israel Hayom. I juli, ble Israel rangert på 11. plass globalt i FNs Global Innovation Index (GII) og først blant land i Nord-Afrika og Vest-Asia-regionen, for det sjette året på rad. "Dette er en viktig milepæl for Israel og en viktig styrking for Knesset og samarbeidet med parlamenter rundt om i verden," understreker han. Konferanseprogrammet inneholder paneler med ledende israelske forelesere om en rekke innovasjonsrelaterte emner, samt en tur til Peres senter for fred med tittelen "Innovasjon og funksjonshemmede", en omvisning på Shafdan-anlegget i Rishon LeZion, som vil demonstrere innovasjon innen vann, og selvfølgelig en tur i Jerusalem

«Internasjonal boikott», spør organisasjonen United With Israel.  Knesset er pekt ut som vert for Inter-Parliamentary Union (IPU), en organisasjon som årlig samler parlamentarikere fra hele verden til møte. I tillegg arrangeres det spesialkonferanser. Knesset skal være vært for en konferanse om innovasjon.

IPU ble etablert i 1889. Det var det første permanente forumet for politiske multilaterale forhandlinger. De nasjonale parlamenter i 178 land er representert i Inter-Parliamentary Union.

Arrangementet i Israel vil bringe en lang liste over globale ledere til Israels parlament, blant annet IPU-presidenten Gabriela Cuevas Barron, sekretær for FNs rammekonvensjon om klimaendringer (UNFCCC) Patricia Espinosa, senioransatte i FNs økonomiske kommisjon for Europa og UNAIDS, og 57 styremedlemmer.

Bekreftede deltakere inkluderer delegasjoner fra Bosnia-Hercegovina, Frankrike, Ungarn, Italia, Serbia, Sverige og Vietnam. De vil delta i en konferanse om fremme av innovasjon, som vil finne sted neste uke.

Knesset Speaker Yuli Edelstein sier til Israel Hayom at han er “stolt og spent på å være vert for en viktig konferanse i denne interparlamentariske organisasjonen der mange land er medlemmer.”

Han forklarer at IPU ba Knesset om å lede konferansen om innovasjon fordi “IPU ser Israel som en” oppstartnasjon “,” og at han  er sikker på at de besøkende vil “trekke inspirasjon og ideer fra Knesset som vil bli implementert senere i deres land. ”

Israel har lenge blitt anerkjent som en global kraft i innovasjon, skriver Israel Hayom. I juli, ble Israel rangert på 11. plass globalt i FNs Global Innovation Index (GII) og først blant land i Nord-Afrika og Vest-Asia-regionen, for det sjette året på rad.

“Dette er en viktig milepæl for Israel og en viktig styrking for Knesset og samarbeidet med parlamenter rundt om i verden,” understreker han.

Konferanseprogrammet inneholder paneler med ledende israelske forelesere om en rekke innovasjonsrelaterte emner, samt en tur til Peres senter for fred med tittelen “Innovasjon og funksjonshemmede”, en omvisning på Shafdan-anlegget i Rishon LeZion, som vil demonstrere innovasjon innen vann, og selvfølgelig en tur i Jerusalem