Sylvi Listhaug er trekkplasteret når Handelskammeret avholder sitt julemøte, opplyser handelskammerets leder Willy David Ekre. Som sedvanlig finner det sted i Oscarsgate 27, Oslo, Oslo International House. Møtet avholdes 13.desember og begynner klokken 18.30.  Den kjente FrP-politikeren vil ha tittelen på sin bok, «Der andre tier» som tittelen på sitt foredrag. Boken kan kjøpes under møtet. «Der andre tier» av stortingsrepresentant Sylvi Listhaug og Sylvi Listhaug får andre politikere til å blekne. Hun lar seg ikke stoppe av kritikk. Hets og demonisering biter ikke på henne. Meningsmotstanderne frykter henne, fordi hun snakker klart og tydelig, på en forståelig og folkelig måte,» sier Handelskammerets leder. Også Dan Poraz fra den israelske ambassaden vil delta på møtet og snakke om planer og prioriteringer for 2019, og Willy David Ekre vil holde en kort innledning. Som vanlig vil det bli god mat og drikke. Det anbefales å være tidlig ute med påmelding, det er begrenset antall plasser! Svar utbedes innen 30.11.18 Påmelding er viktig på grunn av bestilling av mat. Egenandel: kr 350 for medlemmer og kr. 450 ikke medlem betales til kontonummer: 7032.06.10948 eller VIPPS: 20389. Påmelding på mail til post@nihk.org; eller på SMS til; Dag R Abrahamsen  90548731   Willy David Ekre  92233391 

Sylvi Listhaug er trekkplasteret når Handelskammeret avholder sitt julemøte, opplyser handelskammerets leder Willy David Ekre. Som sedvanlig finner det sted i Oscarsgate 27, Oslo, Oslo International House. Møtet avholdes 13.desember og begynner klokken 18.30. 

Den kjente FrP-politikeren vil ha tittelen på sin bok, «Der andre tier» som tittelen på sitt foredrag. Boken kan kjøpes under møtet.

«Der andre tier» av stortingsrepresentant Sylvi Listhaug og Sylvi Listhaug får andre politikere til å blekne. Hun lar seg ikke stoppe av kritikk. Hets og demonisering biter ikke på henne. Meningsmotstanderne frykter henne, fordi hun snakker klart og tydelig, på en forståelig og folkelig måte,» sier Handelskammerets leder.

Også Dan Poraz fra den israelske ambassaden vil delta på møtet og snakke om planer og prioriteringer for 2019, og Willy David Ekre vil holde en kort innledning. Som vanlig vil det bli god mat og drikke.

Det anbefales å være tidlig ute med påmelding, det er begrenset antall plasser! Svar utbedes innen 30.11.18 Påmelding er viktig på grunn av bestilling av mat. Egenandel: kr 350 for medlemmer og kr. 450 ikke medlem betales til kontonummer: 7032.06.10948 eller VIPPS: 20389. Påmelding på mail til post@nihk.org; eller på SMS til; Dag R Abrahamsen  90548731   Willy David Ekre  92233391