Ti stedfortredende ambassadører fra hele verden og flere senior FN-tjenestemenn besøkte Barkan Industrial Park i Samaria på Vestbredden fredag, som en del av et felles program som forsøker å vise frem parken som et fremtredende eksempel på vellykket israelsk-palestinsk økonomisk samarbeid, skriver Israel Hayom. Programmet var satt sammen av Shomron Regional Council sammen med Judea and Samaria Chamber of Commerce. Delegasjonen møtte Shomron Regional Councils leder Yossi Dagan, som informerte om områdets vedvarende kamp for å motvirke forsøkene på å boikotte og delegitimere bedrifter i Judea og Samaria. Delegasjonen besøkte også Alon-gruppens anlegget i parken, som var stedet for et grusomt terrorangrep i forrige måned, skriver Israel Hayom. "Jeg har ingen tvil om at alle som besøker oss ser og forstår virkeligheten som den er. I dag møtte vi senior FN-tjenestemenn som sa at de var glade for å lære om den daglige virkeligheten i Samaria, som de visste lite om før besøket. Vi vil fortsette å handle for å påvirke opinionsledere fra hele verden," sier Yossi Dagan til den israelske avisen. "Gang på gang oppdager internasjonale ledere som besøker Judea og Samaria at dette er en region full av muligheter, samarbeid og visjon,» sier lederen for Judea and Samaria Chamber of Commerce, Avi Zimmerman.  

Ti stedfortredende ambassadører fra hele verden og flere senior FN-tjenestemenn besøkte Barkan Industrial Park i Samaria på Vestbredden fredag, som en del av et felles program som forsøker å vise frem parken som et fremtredende eksempel på vellykket israelsk-palestinsk økonomisk samarbeid, skriver Israel Hayom. Programmet var satt sammen av Shomron Regional Council sammen med Judea and Samaria Chamber of Commerce.

Delegasjonen møtte Shomron Regional Councils leder Yossi Dagan, som informerte om områdets vedvarende kamp for å motvirke forsøkene på å boikotte og delegitimere bedrifter i Judea og Samaria. Delegasjonen besøkte også Alon-gruppens anlegget i parken, som var stedet for et grusomt terrorangrep i forrige måned, skriver Israel Hayom.

“Jeg har ingen tvil om at alle som besøker oss ser og forstår virkeligheten som den er. I dag møtte vi senior FN-tjenestemenn som sa at de var glade for å lære om den daglige virkeligheten i Samaria, som de visste lite om før besøket. Vi vil fortsette å handle for å påvirke opinionsledere fra hele verden,” sier Yossi Dagan til den israelske avisen.

“Gang på gang oppdager internasjonale ledere som besøker Judea og Samaria at dette er en region full av muligheter, samarbeid og visjon,» sier lederen for Judea and Samaria Chamber of Commerce, Avi Zimmerman.