Israelske leger fra Save a Child's Heart-organisasjonen er i Dar es Salaam i Tanzania for å gjennomføre livreddende hjerteoperasjoner for barn, skriver organisasjonen United With Israel. Siden 1999 er mer enn 750 barn fra Tanzania behandlet av den israelske Save a Child's Heart-organisasjonen, en frivillig organisasjon viet til å forbedre hjertepleie for barn fra utviklingsland rundt om i verden. Eyal David, Israels ambassadør i Tanzania, tweeted nylig at han var "stolt" over å samarbeide med Save a Child's Heart og Jakaya Kikwete Cardiac Hospital. "Mange barn vil få livsforandrende hjertebehandling," sier han. israelske Save a Child's Heart ble tildelt FNs befolkningspris i 2018. "Frivillige organisasjoner som Save a Child's Heart, ikke bare bedrer livene til mennesker over hele verden, men tjener også som humanitære ambassadører for Israel som viser vår sanne karakter til verden," sier israelsk ambassadør til FN Danny Danon.

Israelske leger fra Save a Child’s Heart-organisasjonen er i Dar es Salaam i Tanzania for å gjennomføre livreddende hjerteoperasjoner for barn, skriver organisasjonen United With Israel. Siden 1999 er mer enn 750 barn fra Tanzania behandlet av den israelske Save a Child’s Heart-organisasjonen, en frivillig organisasjon viet til å forbedre hjertepleie for barn fra utviklingsland rundt om i verden.

Eyal David, Israels ambassadør i Tanzania, tweeted nylig at han var “stolt” over å samarbeide med Save a Child’s Heart og Jakaya Kikwete Cardiac Hospital. “Mange barn vil få livsforandrende hjertebehandling,” sier han.

israelske Save a Child’s Heart ble tildelt FNs befolkningspris i 2018. “Frivillige organisasjoner som Save a Child’s Heart, ikke bare bedrer livene til mennesker over hele verden, men tjener også som humanitære ambassadører for Israel som viser vår sanne karakter til verden,” sier israelsk ambassadør til FN Danny Danon.