Pokerspill om penger kan bli tillatt i Israel. I dag kan pokerspillere risikere inntil 1 år i fengsel, mens arrangører av ulovlige pokerturneringer risiker fengsel i 3 år, ifølge Jerusalem Post. Det skyldes at poker er definert under den israelske spilleloven om forbyr pengespill som er basert på ren flaks. Nå har Israels Høyesterett besluttet at poker er et spill av dyktighet, snarere enn flaks, og derfor bør det være tillatt. "Det faktum at spillerne går til konkurranser og turneringer år etter år styrker konklusjonen om at det ikke er et lykkespill," sier Høyesterettsdommer Neal Hendel til Jerusalem Post. I tråd med høyesterettens vurdering har et Knesset-medlem fra Likud levert et forslag i Knesset om legalisering av poker. Se reportasjen fra israelsk TV her.  

Pokerspill om penger kan bli tillatt i Israel. I dag kan pokerspillere risikere inntil 1 år i fengsel, mens arrangører av ulovlige pokerturneringer risiker fengsel i 3 år, ifølge Jerusalem Post. Det skyldes at poker er definert under den israelske spilleloven om forbyr pengespill som er basert på ren flaks. Nå har Israels Høyesterett besluttet at poker er et spill av dyktighet, snarere enn flaks, og derfor bør det være tillatt.

“Det faktum at spillerne går til konkurranser og turneringer år etter år styrker konklusjonen om at det ikke er et lykkespill,” sier Høyesterettsdommer Neal Hendel til Jerusalem Post.

I tråd med høyesterettens vurdering har et Knesset-medlem fra Likud levert et forslag i Knesset om legalisering av poker.

Se reportasjen fra israelsk TV her.