600 syklister deltok i det mest omfattende årlige internasjonale sportsveldedighetsarrangementet i Israel. Hensikten var å samle inn penger til barn i ALYN-sykehuset i Jerusalem, skriver JNS som siteres av organisasjonen United With Israel. Madonna, Cher, Michael Bublé og Kathleen Turner var blant støttespillerne for den årlige sykkelturen som ble kalt "Wheels of Love". Til sammen samlet arrangementet inn over 3,5 millioner dollar til Israels ledende pediatriske rehabiliteringssykehus ALYN. ALYN sykehus i Jerusalem er et nonprofit medisinsk senter grunnlagt for 85 år siden for å rehabilitere syke barn så raskt som mulig. I løpet av de tre første dagene kjørte ryttere utfordrende vei- og fjellruter i sør og Dødehavsregionen, og på de siste to dagene møtte rytterne skråningene til Judean Hills. På slutten av turen trakk syklister fra alle ruter sammen og red sammen med en politieskorte inn på sykehuset, hvor de fikk en varm velkomst fra nåværende pasienter, ansatte, venner og familier som hadde samlet seg for å hylle deres innsats og gavmildhet  

600 syklister deltok i det mest omfattende årlige internasjonale sportsveldedighetsarrangementet i Israel. Hensikten var å samle inn penger til barn i ALYN-sykehuset i Jerusalem, skriver JNS som siteres av organisasjonen United With Israel.

Madonna, Cher, Michael Bublé og Kathleen Turner var blant støttespillerne for den årlige sykkelturen som ble kalt “Wheels of Love”. Til sammen samlet arrangementet inn over 3,5 millioner dollar til Israels ledende pediatriske rehabiliteringssykehus ALYN. ALYN sykehus i Jerusalem er et nonprofit medisinsk senter grunnlagt for 85 år siden for å rehabilitere syke barn så raskt som mulig.

I løpet av de tre første dagene kjørte ryttere utfordrende vei- og fjellruter i sør og Dødehavsregionen, og på de siste to dagene møtte rytterne skråningene til Judean Hills.

På slutten av turen trakk syklister fra alle ruter sammen og red sammen med en politieskorte inn på sykehuset, hvor de fikk en varm velkomst fra nåværende pasienter, ansatte, venner og familier som hadde samlet seg for å hylle deres innsats og gavmildhet