Det årlige internasjonale Digitale 9-forumet, som består av verdens ni ledende digitale land, møtes i Israel for første gang senere denne måneden, skriver Israel Hayom. Under konferansen, som vil bli avholdt i Jerusalem og Tel Aviv samtidig 19.-21. November, vil de nye fremskrittene som posisjonerer Israel i spissen av global digital innovasjon, bli vist. Konferansen vil også inkludere paneldebatter om problemene i smarte byer; digital utdanning; helse og økonomi; etiske problemer i den digitale tidsalderen; og digital transformasjon. I tillegg vil sosial likestillingsminister Gila Gamliel lansere "Campus", en nasjonal plattform for nettbasert utdanning, og vil også avdekke den nasjonale digitaliseringsarbeidsplanen for 2019 kjent som "Digital Israel". Hvert av de deltakende landene vil presentere sine visjoner for en digital fremtid og de nasjonale prosjektene de søker å fremme, skriver den israelske avisen. "Israel er en digital kraft i spissen av global teknologi," sier Gila Gamliel. "Vårt unike er at vi ikke etterlater noen bak. Vi bruker også teknologi for å oppmuntre til vekst og forbedre regjeringstjenester og bryte sosiale gap." Bortsett fra Israel er andre medlemmer av D9-forumet U.K., Canada, Sør-Korea, New Zealand, Estland og Uruguay, med Mexico og Portugal med i forumet.

Det årlige internasjonale Digitale 9-forumet, som består av verdens ni ledende digitale land, møtes i Israel for første gang senere denne måneden, skriver Israel Hayom. Under konferansen, som vil bli avholdt i Jerusalem og Tel Aviv samtidig 19.-21. November, vil de nye fremskrittene som posisjonerer Israel i spissen av global digital innovasjon, bli vist.

Konferansen vil også inkludere paneldebatter om problemene i smarte byer; digital utdanning; helse og økonomi; etiske problemer i den digitale tidsalderen; og digital transformasjon.

I tillegg vil sosial likestillingsminister Gila Gamliel lansere “Campus”, en nasjonal plattform for nettbasert utdanning, og vil også avdekke den nasjonale digitaliseringsarbeidsplanen for 2019 kjent som “Digital Israel”.

Hvert av de deltakende landene vil presentere sine visjoner for en digital fremtid og de nasjonale prosjektene de søker å fremme, skriver den israelske avisen.

“Israel er en digital kraft i spissen av global teknologi,” sier Gila Gamliel. “Vårt unike er at vi ikke etterlater noen bak. Vi bruker også teknologi for å oppmuntre til vekst og forbedre regjeringstjenester og bryte sosiale gap.”

Bortsett fra Israel er andre medlemmer av D9-forumet U.K., Canada, Sør-Korea, New Zealand, Estland og Uruguay, med Mexico og Portugal med i forumet.