Rockestjernen Jon Bon Jovi ser ut til å være på vei tilbake til det hellige land i sommer, skriver organisasjonen United With Israel. Han opptrådte sist i Israel for tre år siden, for mer enn 50 000 fans i Tel Aviv. "Vi er endelig her. Det tok meg lenge nok," sa rockestjernen den gangen under showet, ifølge Jerusalem Post. Ved å opptre i den jødiske staten brøt Bon Jovi med boikottkravet fra den internasjonale boikott-bevegelsen, i likhet med andre store stjerner som Radiohead og Morrissey. De som fulgte showet for tre år siden fikk blant annet høre Bon Jovi-klassikere som "It's My Life", "Livin 'on a Prayer" og "Wanted Dead or Alive". Bon Jovis besøk i Israel er enda ikke offisielt bekreftet. Ryktene om besøket ble spredt fordi et internett-magasin bekjentgjorde datoen for besøket, før informasjonen raskt ble trukket tilbake med beskjed om ny informasjon om Ben Jovis turne i desember. Glippen resulterte i at flere hebraiske medier rapporter at Bon Jovi vil spille Tel Aviv 25. juli 2019 som en del av hans " “This House is Not For Sale” turne. Ben Jovis israelske arrangør fra hans forrige besøk benektet ikke ryktene da Jerusalem Post spurte, men svarte kun at ytterligere detaljer ikke var tilgjengelige for øyeblikket. Det som kan ha vært et hint om at rockestjernen kommer tilbake er at Bon Jovi nylig la ut bilder fra 2015-showet på hans Instagram-konto, skriver United With Israel.  

Rockestjernen Jon Bon Jovi ser ut til å være på vei tilbake til det hellige land i sommer, skriver organisasjonen United With Israel. Han opptrådte sist i Israel for tre år siden, for mer enn 50 000 fans i Tel Aviv. “Vi er endelig her. Det tok meg lenge nok,” sa rockestjernen den gangen under showet, ifølge Jerusalem Post.

Ved å opptre i den jødiske staten brøt Bon Jovi med boikottkravet fra den internasjonale boikott-bevegelsen, i likhet med andre store stjerner som Radiohead og Morrissey.

De som fulgte showet for tre år siden fikk blant annet høre Bon Jovi-klassikere som “It’s My Life”, “Livin ‘on a Prayer” og “Wanted Dead or Alive”.

Bon Jovis besøk i Israel er enda ikke offisielt bekreftet. Ryktene om besøket ble spredt fordi et internett-magasin bekjentgjorde datoen for besøket, før informasjonen raskt ble trukket tilbake med beskjed om ny informasjon om Ben Jovis turne i desember.

Glippen resulterte i at flere hebraiske medier rapporter at Bon Jovi vil spille Tel Aviv 25. juli 2019 som en del av hans ” “This House is Not For Sale” turne. Ben Jovis israelske arrangør fra hans forrige besøk benektet ikke ryktene da Jerusalem Post spurte, men svarte kun at ytterligere detaljer ikke var tilgjengelige for øyeblikket.

Det som kan ha vært et hint om at rockestjernen kommer tilbake er at Bon Jovi nylig la ut bilder fra 2015-showet på hans Instagram-konto, skriver United With Israel.