Tre israelske selskaper var blant 50 ventures valgt av TIME Magazine på en liste over "geni-selskaper" for 2018, publisert i forrige uke, skriver United With Israel. Det er den første årlige "geni-selskaper" -listen fra det anerkjente amerikanske magasinet, som ba sitt nettverk av redaktører og korrespondenter om "å nominere virksomheter som «oppfinner fremtiden," og evaluere kandidater "basert på nøkkelfaktorer, inkludert originalitet, innflytelse, suksess og ambisjon." Bedrifter som er med på TIMEs liste inkluderer industrigiganter som Apple, Amazon, Airbnb, Disney, GoFundMe, Nike og Lockheed Martin. De tre israelske selskapene på TIME's run-up er: Aidoc, en kunstig intelligensdrevet programvare som analyserer medisinske bilder av organer for å identifisere tilstedeværelsen av sykdommer. Lishtot, hebraisk for "å drikke", utvikler produkter som effektivt og raskt kan oppdage forurensninger i drikkevann - uten å røre ved det. Og: Workspace imperium WeWork som ble grunnlagt av den israelske entreprenøren Adam Neumann og Miguel McKelvey i 2010 i New York. Selskapet har siden vokst til å omfatte 373 steder i 69 byer, inkludert 10 i Israel, et flertall i Tel Aviv, skriver United With Israel.

Tre israelske selskaper var blant 50 ventures valgt av TIME Magazine på en liste over “geni-selskaper” for 2018, publisert i forrige uke, skriver United With Israel. Det er den første årlige “geni-selskaper” -listen fra det anerkjente amerikanske magasinet, som ba sitt nettverk av redaktører og korrespondenter om “å nominere virksomheter som «oppfinner fremtiden,” og evaluere kandidater “basert på nøkkelfaktorer, inkludert originalitet, innflytelse, suksess og ambisjon.”

Bedrifter som er med på TIMEs liste inkluderer industrigiganter som Apple, Amazon, Airbnb, Disney, GoFundMe, Nike og Lockheed Martin.

De tre israelske selskapene på TIME’s run-up er: Aidoc, en kunstig intelligensdrevet programvare som analyserer medisinske bilder av organer for å identifisere tilstedeværelsen av sykdommer.

Lishtot, hebraisk for “å drikke”, utvikler produkter som effektivt og raskt kan oppdage forurensninger i drikkevann – uten å røre ved det.

Og: Workspace imperium WeWork som ble grunnlagt av den israelske entreprenøren Adam Neumann og Miguel McKelvey i 2010 i New York. Selskapet har siden vokst til å omfatte 373 steder i 69 byer, inkludert 10 i Israel, et flertall i Tel Aviv, skriver United With Israel.