Louisianas guvernør John Bel Edwards kunngjorde torsdag at han vil reise til Israel senere denne måneden på en økonomisk utviklingstur som inkluderer et møte med statsminister Benjamin Netanyahu, skriver Israel Hayom. Den demokratiske guvernøren forteller at 24-personers delegasjonen vil inkludere bedriftsledere og forskere innen vannforvaltning, logistikk, høyere utdanning og cybersikkerhet. Delegasjonen er planlagt å ankomme til Israel 26. oktober og forlate landet 2. november, og vil besøke Jerusalem og Tel Aviv. Edwards møtes med Netanyahu og andre regjeringsledere i Jerusalem 28. oktober. Samme dag skal Edwards og hans kone, Donna, delta på en minneseremoni på Yad Vashem Holocaust Memorial and Museum. Edwards kaller turen en flott mulighet til å møte en av USAs nære allierte og snakke med andre tjenestemenn og bedriftsledere om mulige handelsutsikter. "Jeg gleder meg til å bygge et rammeverk for Louisiana og koble til Israel i olje- og gassutforskning og cybersikkerhet, så vel som andre felt, og jeg vil gjøre det mulig for Louisiana-bedrifter og -organisasjoner å følge opp de innretninger vi lager med denne handelsoppdraget», sir Edwards ifølge Israel Hayom. Hans kontor fremhever Edwards 'stilling som en av lederne for National Governors Association's Resource Center for State Cybersecurity, og bemerker at Israel har en høy profil i den globale cybersikkerhetsindustrien. Edwards kontor opplyser at gruppen har blitt invitert av Gilad Katz, Israels generalsekretær til det sørvestlige USA. Katz sier i en uttalelse at han håpet besøket vil være "springbrettet til nye partnerskap og samarbeid som vil få varig innvirkning for både Louisiana og Israel."

Louisianas guvernør John Bel Edwards kunngjorde torsdag at han vil reise til Israel senere denne måneden på en økonomisk utviklingstur som inkluderer et møte med statsminister Benjamin Netanyahu, skriver Israel Hayom. Den demokratiske guvernøren forteller at 24-personers delegasjonen vil inkludere bedriftsledere og forskere innen vannforvaltning, logistikk, høyere utdanning og cybersikkerhet.

Delegasjonen er planlagt å ankomme til Israel 26. oktober og forlate landet 2. november, og vil besøke Jerusalem og Tel Aviv.

Edwards møtes med Netanyahu og andre regjeringsledere i Jerusalem 28. oktober. Samme dag skal Edwards og hans kone, Donna, delta på en minneseremoni på Yad Vashem Holocaust Memorial and Museum.

Edwards kaller turen en flott mulighet til å møte en av USAs nære allierte og snakke med andre tjenestemenn og bedriftsledere om mulige handelsutsikter. “Jeg gleder meg til å bygge et rammeverk for Louisiana og koble til Israel i olje- og gassutforskning og cybersikkerhet, så vel som andre felt, og jeg vil gjøre det mulig for Louisiana-bedrifter og -organisasjoner å følge opp de innretninger vi lager med denne handelsoppdraget», sir Edwards ifølge Israel Hayom.

Hans kontor fremhever Edwards ‘stilling som en av lederne for National Governors Association’s Resource Center for State Cybersecurity, og bemerker at Israel har en høy profil i den globale cybersikkerhetsindustrien.

Edwards kontor opplyser at gruppen har blitt invitert av Gilad Katz, Israels generalsekretær til det sørvestlige USA. Katz sier i en uttalelse at han håpet besøket vil være “springbrettet til nye partnerskap og samarbeid som vil få varig innvirkning for både Louisiana og Israel.”