Israel Aerospace Industries Ltd. (IAI) BEDEK Aviation Group har inngått en offisiell leverandøravtale med Kinas HNA-gruppe. Under avtalen vil BEDEKs motorseksjon tjene som vedlikeholds- og ettersynsenter for V2500-motorer fra HNA-konsernets flyselskaper. Motoren vil bli sendt til BEDEK av kundene og returnert til Kina etter service. Undertegnelsen av avtalen, som anslås til titalls millioner dollar i året, skjedde på HNA-konsernets hovedkvarter i Haikou, skriver den israelske næringslivsavisen Globes. BEDEK har oppnådd et verdensomspennende rykte som leverandør av omfattende tjenester for passasjer- og lastefly, skriver Globes. Kundene inkluderer leasingsfirmaer, flyselskaper, flyprodusenter og fraktfraktører. BEDEKs moderne anlegg gir et komplett utvalg av vedlikeholds- og overhalingstjenester som passer til brede og smale fly. De siste årene har man hatt en betydelig utvikling i vedlikehold av motoren med BEDEKs motorseksjon som leverer "leasing" -tjenester til flymotorer. Den nye avtalen med HNA-konsernet er et viktig gjennombrudd og en tillitserklæring i kvaliteten på tjenesten fra BEDEK Aviation Group, mener den israelske avisen. "Vi gleder oss over kontrakten med HNA Group, et gjennombrudd for BEDEK som forventes å åpne opp flere markeder for oss i motorvedlikehold så vel som i andre spesialområder," sier Daglig leder for BEDEK Aviation Group Yossi Melamed til Globes. se mer om  Bedek her  

Israel Aerospace Industries Ltd. (IAI) BEDEK Aviation Group har inngått en offisiell leverandøravtale med Kinas HNA-gruppe. Under avtalen vil BEDEKs motorseksjon tjene som vedlikeholds- og ettersynsenter for V2500-motorer fra HNA-konsernets flyselskaper. Motoren vil bli sendt til BEDEK av kundene og returnert til Kina etter service.

Undertegnelsen av avtalen, som anslås til titalls millioner dollar i året, skjedde på HNA-konsernets hovedkvarter i Haikou, skriver den israelske næringslivsavisen Globes.

BEDEK har oppnådd et verdensomspennende rykte som leverandør av omfattende tjenester for passasjer- og lastefly, skriver Globes. Kundene inkluderer leasingsfirmaer, flyselskaper, flyprodusenter og fraktfraktører. BEDEKs moderne anlegg gir et komplett utvalg av vedlikeholds- og overhalingstjenester som passer til brede og smale fly. De siste årene har man hatt en betydelig utvikling i vedlikehold av motoren med BEDEKs motorseksjon som leverer “leasing” -tjenester til flymotorer. Den nye avtalen med HNA-konsernet er et viktig gjennombrudd og en tillitserklæring i kvaliteten på tjenesten fra BEDEK Aviation Group, mener den israelske avisen.

“Vi gleder oss over kontrakten med HNA Group, et gjennombrudd for BEDEK som forventes å åpne opp flere markeder for oss i motorvedlikehold så vel som i andre spesialområder,” sier Daglig leder for BEDEK Aviation Group Yossi Melamed til Globes.

se mer om  Bedek her