Den tidligere israelske statsministeren Ehud Barak er utnevnt som leder av et israelsk medisinsk marihuana-selskap, InterCure, skriver Israel Hayom. Barak fungerte som statsminister i begynnelsen av 2000-tallet og har også vært forsvarsminister. InterCure sier at Barak vil få et betydelig ansvar for globale vekststrategi. Den tidligere statsministeren vil jobbe 40 timer i måneden til en lønn på 10 000 dollar i måneden. Han vil også være berettiget til aksjeopsjoner, sier selskapet. InterCure har til hensikt å bytte navn til Canndoc Pharma. Israel har forsøkt å posisjonere seg som en global leder innen medisinsk marihuana. Det har lenge vært tillatt med marihuana til medisinsk bruk og industrien er på offensiven når det gjeler eksport. Israel har også lenge vært en leder innen marijuanaforskning og helseteknologi, og Israel Hayom har tidligere skrevet at landet tiltrekker seg internasjonale investeringer på grunn av forsøkene på å posisjonere seg som en banebrytende eksportør i det raskt voksende markedet for cannabis av medisinsk kvalitet. Det regnes med at det globale markedet for medisinsk marihuana kan nå 50 milliarder dollar innen 2025.

Den tidligere israelske statsministeren Ehud Barak er utnevnt som leder av et israelsk medisinsk marihuana-selskap, InterCure, skriver Israel Hayom. Barak fungerte som statsminister i begynnelsen av 2000-tallet og har også vært forsvarsminister. InterCure sier at Barak vil få et betydelig ansvar for globale vekststrategi. Den tidligere statsministeren vil jobbe 40 timer i måneden til en lønn på 10 000 dollar i måneden.

Han vil også være berettiget til aksjeopsjoner, sier selskapet. InterCure har til hensikt å bytte navn til Canndoc Pharma.

Israel har forsøkt å posisjonere seg som en global leder innen medisinsk marihuana. Det har lenge vært tillatt med marihuana til medisinsk bruk og industrien er på offensiven når det gjeler eksport.

Israel har også lenge vært en leder innen marijuanaforskning og helseteknologi, og Israel Hayom har tidligere skrevet at landet tiltrekker seg internasjonale investeringer på grunn av forsøkene på å posisjonere seg som en banebrytende eksportør i det raskt voksende markedet for cannabis av medisinsk kvalitet. Det regnes med at det globale markedet for medisinsk marihuana kan nå 50 milliarder dollar innen 2025.