Prins Constantijn van Oranje er leder av den nederlandsk innovasjonsorganisasjon StartupDelta. Han, ankom Israel denne uken på besøk for å fremme samarbeid med lokale risikokapitalfond og investorer, ledsaget av nederlandske investorer som søker investeringer i oppstart. Besøket er en del av Nederlands innsats for å oppmuntre israelske selskaper til å lokalisere seg i landet, og å lære av Israels erfaring med å etablere teknologi- og innovasjonssentre. Van Oranje er ganske uvanlig gjest. Hans fulle navn og tittel er Hans kongelige høyhet Constantijn Christof Frederik Aschwin i Nederland, prins av Orange-Nassau, Lord Jonkheer van Amsberg. Han er bror til den nederlandske kong Willem-Alexander og fjerde i rekkefølgen til den nederlandske tronen. I de siste årene har han spesielt kjempet for nederlandsk høyteknologi gjennom StartupDelta, og ser ut til å nyte hvert minutt, skriver Globes. Han innrømmer lett at hans kongelige tittel hjelper ham med å få høyteknologiske møter; hvem vil skru ned et møte med royalty? I Israel skal han delta i DLD-konferansen og har allerede møtt en rekke toppledere og høyteknologiske fondsledere.

Prins Constantijn van Oranje er leder av den nederlandsk innovasjonsorganisasjon StartupDelta. Han, ankom Israel denne uken på besøk for å fremme samarbeid med lokale risikokapitalfond og investorer, ledsaget av nederlandske investorer som søker investeringer i oppstart.

Besøket er en del av Nederlands innsats for å oppmuntre israelske selskaper til å lokalisere seg i landet, og å lære av Israels erfaring med å etablere teknologi- og innovasjonssentre.

Van Oranje er ganske uvanlig gjest. Hans fulle navn og tittel er Hans kongelige høyhet Constantijn Christof Frederik Aschwin i Nederland, prins av Orange-Nassau, Lord Jonkheer van Amsberg. Han er bror til den nederlandske kong Willem-Alexander og fjerde i rekkefølgen til den nederlandske tronen.

I de siste årene har han spesielt kjempet for nederlandsk høyteknologi gjennom StartupDelta, og ser ut til å nyte hvert minutt, skriver Globes. Han innrømmer lett at hans kongelige tittel hjelper ham med å få høyteknologiske møter; hvem vil skru ned et møte med royalty?

I Israel skal han delta i DLD-konferansen og har allerede møtt en rekke toppledere og høyteknologiske fondsledere.