Matteknologi er et felt av teknologi som nylig har vokst raskt i Israel, skrive næringslivsmagasinet Globes. Israels innovasjonsmyndighet planlegger å etablere en ny inkubator i Safed ved en investering på 100 millioner dollar fordelt over åtte år.  Innovasjonsmyndigheten gjennomfører en konkurranseprosess for å etablere den nye inkubatoren, som skal legges til 18 eksisterende inkubatorer, inkludert en i Ashdod. Industrielle selskaper forventes å delta i budene. Minimumsinvesteringen for et bud er 50 millioner shekel, og den høyeste vurderingen for bud vil bli gitt til foreslåtte å ligge på 150 millioner shekel som vil bringe den totale investeringen til 250 millioner. Det vinnende selskapet vil ha fortrinnsrett: et 600 000 shekel årsbudsjett for drift av inkubatoren og ekstra 1 millioners shekel-budsjett for hver oppstart som akseptert i inkubatoren. Oppstart akseptert i inkubatoren vil motta tilskudd på opptil 5 millioner shekel. Hensikten med den nye inkubatoren er å finne teknologiske prosjekter i neste generasjons mat og drikkevarer, og frigjøre landbruksområder som brukes til å dyrke dyrefôr til bruk i voksende menneskelig mat, strømlinjeforme matvareprosesser, samtidig som bærekraften opprettholdes, og forkorte forsyningskjeden for forbrukere for å opprettholde friskheten og sikkerheten til mat

Matteknologi er et felt av teknologi som nylig har vokst raskt i Israel, skrive næringslivsmagasinet Globes. Israels innovasjonsmyndighet planlegger å etablere en ny inkubator i Safed ved en investering på 100 millioner dollar fordelt over åtte år. 

Innovasjonsmyndigheten gjennomfører en konkurranseprosess for å etablere den nye inkubatoren, som skal legges til 18 eksisterende inkubatorer, inkludert en i Ashdod.

Industrielle selskaper forventes å delta i budene. Minimumsinvesteringen for et bud er 50 millioner shekel, og den høyeste vurderingen for bud vil bli gitt til foreslåtte å ligge på 150 millioner shekel som vil bringe den totale investeringen til 250 millioner. Det vinnende selskapet vil ha fortrinnsrett: et 600 000 shekel årsbudsjett for drift av inkubatoren og ekstra 1 millioners shekel-budsjett for hver oppstart som akseptert i inkubatoren. Oppstart akseptert i inkubatoren vil motta tilskudd på opptil 5 millioner shekel.

Hensikten med den nye inkubatoren er å finne teknologiske prosjekter i neste generasjons mat og drikkevarer, og frigjøre landbruksområder som brukes til å dyrke dyrefôr til bruk i voksende menneskelig mat, strømlinjeforme matvareprosesser, samtidig som bærekraften opprettholdes, og forkorte forsyningskjeden for forbrukere for å opprettholde friskheten og sikkerheten til mat