En israelsk etablert tjeneste bringer deg fra avreisebyen til flyplassen. Ved ankomst står en taxi og venter på deg, skriver den israelske næringslivsavisen Globes. Firmaet Gett ble grunnlagt i 2010 av de israelske entreprenører Shahar Waiser og Roi More. De utvikler en ny tjeneste som gjør at forretningskunder kan hente en taxi til flyplassen, legge inn flynummer og deretter bestille en tur som venter på dem når de lander på bestemmelsesstedet. Skriver Globes. Waiser kom opp med ideen til selskapet, opprinnelig kjent som GetTaxi, for ni år siden, mens han ventet for en drosje til flyplassen i Palo Alto, California. Firmaet begynte å fungere i Tel Aviv sommeren 2011, og tjenesten ble lansert i London i august 2011. Anton Macius, Getts britiske leder for produkt og utvikling og verdens globale leder for profesjonelle tjenester, referer til en nye app som en funksjon for internasjonal reiseledelse, og sier at det fortsatt er under utvikling, ifølge Globes. Volkswagen er selskapets største investor, etter en investering på 300 millioner i 2016.Getts tjeneste tilbys i flere land, inkludert Israel.

En israelsk etablert tjeneste bringer deg fra avreisebyen til flyplassen. Ved ankomst står en taxi og venter på deg, skriver den israelske næringslivsavisen Globes. Firmaet Gett ble grunnlagt i 2010 av de israelske entreprenører Shahar Waiser og Roi More. De utvikler en ny tjeneste som gjør at forretningskunder kan hente en taxi til flyplassen, legge inn flynummer og deretter bestille en tur som venter på dem når de lander på bestemmelsesstedet. Skriver Globes.

Waiser kom opp med ideen til selskapet, opprinnelig kjent som GetTaxi, for ni år siden, mens han ventet for en drosje til flyplassen i Palo Alto, California. Firmaet begynte å fungere i Tel Aviv sommeren 2011, og tjenesten ble lansert i London i august 2011. Anton Macius, Getts britiske leder for produkt og utvikling og verdens globale leder for profesjonelle tjenester, referer til en nye app som en funksjon for internasjonal reiseledelse, og sier at det fortsatt er under utvikling, ifølge Globes. Volkswagen er selskapets største investor, etter en investering på 300 millioner i 2016.Getts tjeneste tilbys i flere land, inkludert Israel.