På kontorer i Tel Aviv og California sitter 15 ansatte og produserer TV-program, ikke om hunder, men for hunder.  DogTVs 24-timers sendinger er designet for å imøtekomme hunder med separasjonsangst, og holde dem opptatt når eiere forlater huset i lange perioder. Sendingene er tilpasset stimuli til hunders unike visuelle og- høresanser, skriver teknologimagasinet Calcalist. På den måten blir hundene beroliget med å kikke på spennende TV-program mens de er alene hjemme. TV-kanal for mannens beste venn er nå tilgjengelig på flere satellittnettverk. DogTV drives av Tel Aviv-baserte PTV Media Lt og har vært aktiv i USA de siste fem årene. DogTV ble grunnlagt i 2009 og har 15 ansatte i Tel Aviv og Sunnyvale, California, og er tilgjengelig i ulike markeder over hele verden, inkludert Brasil, Kina, Sør-Korea, Frankrike og Portugal.  

På kontorer i Tel Aviv og California sitter 15 ansatte og produserer TV-program, ikke om hunder, men for hunder.  DogTVs 24-timers sendinger er designet for å imøtekomme hunder med separasjonsangst, og holde dem opptatt når eiere forlater huset i lange perioder. Sendingene er tilpasset stimuli til hunders unike visuelle og- høresanser, skriver teknologimagasinet Calcalist.

På den måten blir hundene beroliget med å kikke på spennende TV-program mens de er alene hjemme.

TV-kanal for mannens beste venn er nå tilgjengelig på flere satellittnettverk. DogTV drives av Tel Aviv-baserte PTV Media Lt og har vært aktiv i USA de siste fem årene. DogTV ble grunnlagt i 2009 og har 15 ansatte i Tel Aviv og Sunnyvale, California, og er tilgjengelig i ulike markeder over hele verden, inkludert Brasil, Kina, Sør-Korea, Frankrike og Portugal.