Det israelske firmaet SodaStream, der Pepsi nylig bekjentgjorde å ha kjøpt seg inn, har vært, og er, en israelsk suksessbedrift. Som en del av feiringen som markerte 70 år for Manufacturers Association of Israel ble det delt ut bransjepriser. En av vinnerne var SodaStreams administrerende direktør Daniel Birnbaum. Han ble ble plukket ut av en spesialkomite for å ha forvandlet det lille selskapet, kjøpt for 10 år siden for 6 millioner dollar, til det som komiteen kaller en "stor internasjonal suksess, nå kjent over hele verden," skriver Israel Hayom. "Sammen med suksess og nyskapende markedsføring, ble Daniel kjent for å være en menneskelig og varm leder som opprettholder direkte kontakt med sine ansatte, som kommer fra forskjellige bakgrunner, religioner og nasjonaliteter. Israelere, jøder og nye innvandrere, mange hundre arbeidere fra Bedouin-sektoren og til og med ansatte fra Det palestinske myndighetsområdet (Vestbredden) arbeider sammen, skulder til skulder, i sameksistens og fred," heter det i en uttalelse fra Israels produsentforening. I tillegg til Birnbaum, ble Ben & Jerrys Israels administrerende direktør, Avi Zinger, konsernsjef for sikkerhetsbarriereprodusenten Trellidor Henry Zimmerman, konsernsjef for mikro-irrigasjonsselskapet Netafim Ran Maidan og presidenten for strategiske partnerskap ved den teknologiske produsenten Flextronics Ruvi Shaibel, også tildelt priser.    

Det israelske firmaet SodaStream, der Pepsi nylig bekjentgjorde å ha kjøpt seg inn, har vært, og er, en israelsk suksessbedrift. Som en del av feiringen som markerte 70 år for Manufacturers Association of Israel ble det delt ut bransjepriser. En av vinnerne var SodaStreams administrerende direktør Daniel Birnbaum.

Han ble ble plukket ut av en spesialkomite for å ha forvandlet det lille selskapet, kjøpt for 10 år siden for 6 millioner dollar, til det som komiteen kaller en “stor internasjonal suksess, nå kjent over hele verden,” skriver Israel Hayom.

“Sammen med suksess og nyskapende markedsføring, ble Daniel kjent for å være en menneskelig og varm leder som opprettholder direkte kontakt med sine ansatte, som kommer fra forskjellige bakgrunner, religioner og nasjonaliteter. Israelere, jøder og nye innvandrere, mange hundre arbeidere fra Bedouin-sektoren og til og med ansatte fra Det palestinske myndighetsområdet (Vestbredden) arbeider sammen, skulder til skulder, i sameksistens og fred,” heter det i en uttalelse fra Israels produsentforening.

I tillegg til Birnbaum, ble Ben & Jerrys Israels administrerende direktør, Avi Zinger, konsernsjef for sikkerhetsbarriereprodusenten Trellidor Henry Zimmerman, konsernsjef for mikro-irrigasjonsselskapet Netafim Ran Maidan og presidenten for strategiske partnerskap ved den teknologiske produsenten Flextronics Ruvi Shaibel, også tildelt priser.