Elisha Hospital i Haifa vil snart begynne å implementere det israelske oppstartfirmaet IceCures sine behandlinger for å eliminere godartede brysttumorer og nyretumorer - ved frysing og uten kirurgi, skriver United med Israel. IceCure annonserte nylig at selskapet vil begynne kommersiell behandling for første gang i Israel i den kommende måneden. Det vi skje på pasienter med godartede brysttumorer ved hjelp av ProSense-systemet, utviklet hos Elisha Medical Center, et privat sykehus i Haifa. Behandling av brystet vil bli utført av dr. Rafi Klein - leder av brystkirurgi ved Elisha sykehus og Rambam Medical Center - i hans klinikk på Elisha sykehus for pasienter med fibroadenoma type godartede svulster med opptil fem centimeter i diameter, som et alternativ til kirurgi. I fremtiden planlegger sykehuset også å utføre disse behandlingene på pasienter med kreftbrysttumorer. IceCure rapporterte nylig vellykkede resultater i et stort brystkreftforsøk, noe som gjenspeilet en svært lav prosentvis tilbakevending av sykdommen etter behandling med ProSense, som varer mellom 20 og 40 minutter i en klinikk - uten behov for kirurgi. Forsøket, utført på 18 klinikker i USA, viste at 76% av pasientene returnerte til fulle daglige aktiviteter 48 timer etter behandlingen, mens 95% av pasientene og legene rapporterte tilfredshet med kosmetiske resultater.

Elisha Hospital i Haifa vil snart begynne å implementere det israelske oppstartfirmaet IceCures sine behandlinger for å eliminere godartede brysttumorer og nyretumorer – ved frysing og uten kirurgi, skriver United med Israel. IceCure annonserte nylig at selskapet vil begynne kommersiell behandling for første gang i Israel i den kommende måneden.

Det vi skje på pasienter med godartede brysttumorer ved hjelp av ProSense-systemet, utviklet hos Elisha Medical Center, et privat sykehus i Haifa.

Behandling av brystet vil bli utført av dr. Rafi Klein – leder av brystkirurgi ved Elisha sykehus og Rambam Medical Center – i hans klinikk på Elisha sykehus for pasienter med fibroadenoma type godartede svulster med opptil fem centimeter i diameter, som et alternativ til kirurgi. I fremtiden planlegger sykehuset også å utføre disse behandlingene på pasienter med kreftbrysttumorer.

IceCure rapporterte nylig vellykkede resultater i et stort brystkreftforsøk, noe som gjenspeilet en svært lav prosentvis tilbakevending av sykdommen etter behandling med ProSense, som varer mellom 20 og 40 minutter i en klinikk – uten behov for kirurgi. Forsøket, utført på 18 klinikker i USA, viste at 76% av pasientene returnerte til fulle daglige aktiviteter 48 timer etter behandlingen, mens 95% av pasientene og legene rapporterte tilfredshet med kosmetiske resultater.