Neste måned arrangeres Meteor Festival i den israelske kibbutzen Lehavot Habashan i Nord-Israel. Det er ifølge organisasjonen United With Israel en tre-dagers lang Woodstock-lignende fest. Og hovedattraksjonen er den amerikanske artisten Lana Del Rey. Sammen med henne kommer også rapper Pusha T og den populære dj og produsenten Flying Lotus. Lana Del Ray hadde planlagt å spille i Israel også i 2014, men måtte avbryte konserten av sikkerhetsmessige grunner på grunn av Operation Protective Edge i Gaza. Festivalen inneholder et eklektisk utvalg av hip hop, dans og jazz. Del Rey forventet å utføre hennes smash hits "Summertime Sadness" og "Young and Beautiful." Hvorvidt Del Rey vil møte press for å avbryte hennes konsert fra boikott Israel-bevegelsen gjenstår å se, skriver United With Israel. Tidligere har boikott-talsmannen Roger Waters aggressivt målrettet musikere planlagt å spille i Israel. Kunstnere som Radiohead, Ringo Starr og Morrissey, har alle ignorerte Waters taktikk og avviste boikott-bevegelsen.

Neste måned arrangeres Meteor Festival i den israelske kibbutzen Lehavot Habashan i Nord-Israel. Det er ifølge organisasjonen United With Israel en tre-dagers lang Woodstock-lignende fest. Og hovedattraksjonen er den amerikanske artisten Lana Del Rey. Sammen med henne kommer også rapper Pusha T og den populære dj og produsenten Flying Lotus.

Lana Del Ray hadde planlagt å spille i Israel også i 2014, men måtte avbryte konserten av sikkerhetsmessige grunner på grunn av Operation Protective Edge i Gaza.

Festivalen inneholder et eklektisk utvalg av hip hop, dans og jazz. Del Rey forventet å utføre hennes smash hits “Summertime Sadness” og “Young and Beautiful.”

Hvorvidt Del Rey vil møte press for å avbryte hennes konsert fra boikott Israel-bevegelsen gjenstår å se, skriver United With Israel. Tidligere har boikott-talsmannen Roger Waters aggressivt målrettet musikere planlagt å spille i Israel. Kunstnere som Radiohead, Ringo Starr og Morrissey, har alle ignorerte Waters taktikk og avviste boikott-bevegelsen.