Israels sikkerhetseksperter vil hjelpe Thailand med å beskytte sin kritiske infrastruktur fra trusselen om cyberangrep, rapporterer Bangkok Post, skriver United With Israel. Israels ambassade i landet var nylig vert for "Israel Cyber ​​Security Roadshow 2018", der 12 israelske selskaper viste sine evner og markedsførte dem til potensielle thailandske kjøpere. Ifølge Global Cybersecurity Index (GCI), et initiativ for flere interessenter for å måle landenes arbeid med cybersikkerhet, er Thailand det 22. mest engasjerte og tredje beste i den asiatiske regionen etter Singapore og Malaysia. «Det er en rekke trusler fra datarangrep som for eksempel helseproblemer som er svært følsomme. Vi må forstå kapasiteten til slike angrep, slik at vi kan lære å forsvare oss mot dem», sier Uratchada Kateprom, nestleder i Electronic Transactions Development Agency i Thailand. Den jødiske staten anses som en global leder innen nettverkssikkerhetsvirksomheten. Dagan Alony ved den israelske ambassaden i Thailand sier til Bangkok Post at omtrent 25 prosent av alle globale investeringer i datasikkerhet går til Israel. Israel, landet med verdens 100. største befolkning, undertegnet det nest største antallet datasikkerhetsavtaler internasjonalt, ifølge en rapport fra New York-dataselskapet CB Insights, publisert i april. Første plass gikk til USA, med en massiv 69 prosent av alle globale avtaler fra 2013 til 2017. Israel klarte å hente andreplass med 7 prosent, foran Storbritannia, med 6 prosent, Canada med 3 prosent og Kina med 2 prosent, ifølge rapporten. Statsminister Benjamin Netanyahu talte på den 8. årlige internasjonale cybersikkerhetskonferansen ved Tel Aviv-universitetet i juni, og sa at for åtte år siden hadde han som mål å forvandle Israel til et av verdens fem største land innen datasikkerhet. "Vi har oppnådd målet vårt og sågar overgått," sa Netanyahu.

Israels sikkerhetseksperter vil hjelpe Thailand med å beskytte sin kritiske infrastruktur fra trusselen om cyberangrep, rapporterer Bangkok Post, skriver United With Israel. Israels ambassade i landet var nylig vert for “Israel Cyber ​​Security Roadshow 2018”, der 12 israelske selskaper viste sine evner og markedsførte dem til potensielle thailandske kjøpere.

Ifølge Global Cybersecurity Index (GCI), et initiativ for flere interessenter for å måle landenes arbeid med cybersikkerhet, er Thailand det 22. mest engasjerte og tredje beste i den asiatiske regionen etter Singapore og Malaysia. «Det er en rekke trusler fra datarangrep som for eksempel helseproblemer som er svært følsomme. Vi må forstå kapasiteten til slike angrep, slik at vi kan lære å forsvare oss mot dem», sier Uratchada Kateprom, nestleder i Electronic Transactions Development Agency i Thailand.

Den jødiske staten anses som en global leder innen nettverkssikkerhetsvirksomheten. Dagan Alony ved den israelske ambassaden i Thailand sier til Bangkok Post at omtrent 25 prosent av alle globale investeringer i datasikkerhet går til Israel. Israel, landet med verdens 100. største befolkning, undertegnet det nest største antallet datasikkerhetsavtaler internasjonalt, ifølge en rapport fra New York-dataselskapet CB Insights, publisert i april. Første plass gikk til USA, med en massiv 69 prosent av alle globale avtaler fra 2013 til 2017. Israel klarte å hente andreplass med 7 prosent, foran Storbritannia, med 6 prosent, Canada med 3 prosent og Kina med 2 prosent, ifølge rapporten.

Statsminister Benjamin Netanyahu talte på den 8. årlige internasjonale cybersikkerhetskonferansen ved Tel Aviv-universitetet i juni, og sa at for åtte år siden hadde han som mål å forvandle Israel til et av verdens fem største land innen datasikkerhet. “Vi har oppnådd målet vårt og sågar overgått,” sa Netanyahu.