Israelske studenter deltok nylig i internasjonale konkurranser i fysikk og kjemi. De fikk flere medaljer og anerkjennelser, og viste igjen at Israel er en ledende kraft på disse feltene, skriver organisasjonen United With Israel. Israelere som konkurrerte i den internasjonale fysikkolympiaden i Lisboa, Portugal, tok med seg hjem to gullmedaljer og tre sølvmedaljer. Studenter som konkurrerte i OL i kjemi i Tsjekkia og Slovakia kom hjem med en sølvmedalje og en bronse. "Hjertet fylles med stolthet," sier den israelske utdanningsministeren Naftali Bennett. "Disse studentene er det vakre ansiktet til Israels ungdom. Disse ungdommene er Israels teknologiske framtid." Israelere er blant de mest utdannede i den utviklede verden, viste en rapport fra 2015 fra OECD. Ifølge rapporten er Israel over OECDs gjennomsnitt i akademikere blant alle aldersgrupper, skriver United With Israel

Israelske studenter deltok nylig i internasjonale konkurranser i fysikk og kjemi. De fikk flere medaljer og anerkjennelser, og viste igjen at Israel er en ledende kraft på disse feltene, skriver organisasjonen United With Israel. Israelere som konkurrerte i den internasjonale fysikkolympiaden i Lisboa, Portugal, tok med seg hjem to gullmedaljer og tre sølvmedaljer.

Studenter som konkurrerte i OL i kjemi i Tsjekkia og Slovakia kom hjem med en sølvmedalje og en bronse.

“Hjertet fylles med stolthet,” sier den israelske utdanningsministeren Naftali Bennett. “Disse studentene er det vakre ansiktet til Israels ungdom. Disse ungdommene er Israels teknologiske framtid.”

Israelere er blant de mest utdannede i den utviklede verden, viste en rapport fra 2015 fra OECD. Ifølge rapporten er Israel over OECDs gjennomsnitt i akademikere blant alle aldersgrupper, skriver United With Israel