Det israelske selskapet Orbit skal foreta reparasjoner og oppgradering av kommunikasjonsteknologi om bord på det amerikanske forsvarets aldrende KC-135 fly, som brukes for å levere drivstoff til jetfly. Det er det amerikanske forsvarsdepartementet som har tildelt en kontrakt på 30 millioner dollar for arbeidene, til et Florida-datterselskap av det israelsbaserte Orbit Communications Systems Ltd. Da nyheten slapp ut økte aksjeprisen med 5,5 prosent. Orbit styres av det israelsbaserte private equity firma FIMI Opportunity Funds, skriver teknologimagasinet Calcalist.  

Det israelske selskapet Orbit skal foreta reparasjoner og oppgradering av kommunikasjonsteknologi om bord på det amerikanske forsvarets aldrende KC-135 fly, som brukes for å levere drivstoff til jetfly. Det er det amerikanske forsvarsdepartementet som har tildelt en kontrakt på 30 millioner dollar for arbeidene, til et Florida-datterselskap av det israelsbaserte Orbit Communications Systems Ltd. Da nyheten slapp ut økte aksjeprisen med 5,5 prosent.

Orbit styres av det israelsbaserte private equity firma FIMI Opportunity Funds, skriver teknologimagasinet Calcalist.