Israels Dan Hotels-kjede har åpnet et nytt hotell i Tel Aviv rettet mot høyteknologiske forretningsfolk. Link Hotel & Hub i Shaul Hamelekh Boulevard er Dans tredje hotell i Tel Aviv og dets 13 i landet. Dan har investert 11 millioner dollar i det nye 94-romshotellet som ligger i hjertet av byens forretningsområde, og ligger nær Tel Aviv kunstmuseum, skriver Globes.   I tillegg til de tradisjonelle egenskapene til komfort og bekvemmelighet knyttet til et godt hotell, har Linken Hotel & Hub introdusert innovative funksjoner designet for teknisk kunnskapsrike gjester, inkludert en LinkApp, som lastes ned til gjestens smarttelefon og som gjør det mulig å sjekke inn, sjekke ut og låse opp gjesteromdør. LinkApp fungerer som hustelefon, for å ringe gratis samtaler hvor som helst i Israel, og for å kontrollere på rommet funksjoner som TV, klimaanlegg og justering av farge og intensitet av lysinnstillingene. Appen hjelper dessuten gjestene med å utforske alt Tel Aviv har å tilby: underholdning, bespisning, shopping, uteliv, kultur og transport til flyplassen, Jerusalem og andre steder. LinkApp er ennå ikke fullt operativt, men vil bli innfaset i løpet av året, skriver Globes. Basert på det felles arbeidsområdekonseptet WeWork, som finnes i store forretningssteder over hele verden, er Hubgulvet et dedikert rom hvor gjestene kan jobbe, møtes, leke, slappe av, spise, drikke og også være alene mens i selskap med andre. Det finnes vanlige arbeidsbord, kjøkken og bar åpen til sent, mange private møterom med forskjellige størrelser, biljardbord, brettspill og videospill. Det romslige treningsstudioet på 150 kvadratmeter har et fullt utstyrt Precor-treningsstudio, personlige treningsinstruktører og private massasjebehandling

Israels Dan Hotels-kjede har åpnet et nytt hotell i Tel Aviv rettet mot høyteknologiske forretningsfolk. Link Hotel & Hub i Shaul Hamelekh Boulevard er Dans tredje hotell i Tel Aviv og dets 13 i landet. Dan har investert 11 millioner dollar i det nye 94-romshotellet som ligger i hjertet av byens forretningsområde, og ligger nær Tel Aviv kunstmuseum, skriver Globes.

 

I tillegg til de tradisjonelle egenskapene til komfort og bekvemmelighet knyttet til et godt hotell, har Linken Hotel & Hub introdusert innovative funksjoner designet for teknisk kunnskapsrike gjester, inkludert en LinkApp, som lastes ned til gjestens smarttelefon og som gjør det mulig å sjekke inn, sjekke ut og låse opp gjesteromdør. LinkApp fungerer som hustelefon, for å ringe gratis samtaler hvor som helst i Israel, og for å kontrollere på rommet funksjoner som TV, klimaanlegg og justering av farge og intensitet av lysinnstillingene.

Appen hjelper dessuten gjestene med å utforske alt Tel Aviv har å tilby: underholdning, bespisning, shopping, uteliv, kultur og transport til flyplassen, Jerusalem og andre steder. LinkApp er ennå ikke fullt operativt, men vil bli innfaset i løpet av året, skriver Globes.

Basert på det felles arbeidsområdekonseptet WeWork, som finnes i store forretningssteder over hele verden, er Hubgulvet et dedikert rom hvor gjestene kan jobbe, møtes, leke, slappe av, spise, drikke og også være alene mens i selskap med andre. Det finnes vanlige arbeidsbord, kjøkken og bar åpen til sent, mange private møterom med forskjellige størrelser, biljardbord, brettspill og videospill. Det romslige treningsstudioet på 150 kvadratmeter har et fullt utstyrt Precor-treningsstudio, personlige treningsinstruktører og private massasjebehandling