Den argentinske fotballstjernen Lionel Messi, sammen med sine Barcelona-lagkamerater, er ifølge Ynet News i samtaler om å spille en vennskapskamp mot Atletico Madrid i Haifas Sammy Ofer-stadion. Den israelske forretningsmann Idan Ofer, som eier aksjer i Atletico, er tilsynelatende den som står bak prosjektet, skriver Ynet News. Det var tidligere i år planlagt en vennskapskamp i Jerusalem mellom landslagene til Argentina og Israel, men den ble avlyst etter press fra palestinske grupper i kjølvannet av debatten om flyttingen av den amerikanske ambassaden og trusler mot fotballspillerne. Lionel Messi er sannsynligvis den mest populære fotballspilleren blant unge palestinere på Vestbredden, og det er også mange unge israelere som bruker t-skjorter med hans navn og bilde. Det nye arrangementet vil bli produsert av Comtech-selskapet, som var ansvarlig for den kansellerte vennskapskampen mellom Israel og Argentina. Ifølge noen Ynet News sine kilder er Idan Ofer den som driver prosjektet fremover. Han skal ha insistert på at kampen skal spilles på Sammy Ofer stadion, som er oppkalt etter hans far.

Den argentinske fotballstjernen Lionel Messi, sammen med sine Barcelona-lagkamerater, er ifølge Ynet News i samtaler om å spille en vennskapskamp mot Atletico Madrid i Haifas Sammy Ofer-stadion. Den israelske forretningsmann Idan Ofer, som eier aksjer i Atletico, er tilsynelatende den som står bak prosjektet, skriver Ynet News.

Det var tidligere i år planlagt en vennskapskamp i Jerusalem mellom landslagene til Argentina og Israel, men den ble avlyst etter press fra palestinske grupper i kjølvannet av debatten om flyttingen av den amerikanske ambassaden og trusler mot fotballspillerne. Lionel Messi er sannsynligvis den mest populære fotballspilleren blant unge palestinere på Vestbredden, og det er også mange unge israelere som bruker t-skjorter med hans navn og bilde.

Det nye arrangementet vil bli produsert av Comtech-selskapet, som var ansvarlig for den kansellerte vennskapskampen mellom Israel og Argentina.

Ifølge noen Ynet News sine kilder er Idan Ofer den som driver prosjektet fremover. Han skal ha insistert på at kampen skal spilles på Sammy Ofer stadion, som er oppkalt etter hans far.