Det israelske selskapet Gilat Satellite Networks Ltd har kunngjort at det har blitt tildelt to regionale telekommunikasjonsinfrastrukturprosjekter verdt 153,6 millioner dollar av det peruanske selskapet Peruas Fitel. Det Petah Tikva-baserte selskapet mener at ytterligere inntekter blir generert ved å selge nettverkskapasitet til mobiloperatører for å møte de voksende behovene for tale, data og internett i disse regionene, samt utvikling av plattformer for e-læring og e-helse, skriver Globes. Gilat har tidligere etablert seg i andre regioner i Peru. I de to nye regionene vil Gilat bygge infrastrukturen som kreves for å støtte den peruanske befolkningen, inkludert forbindelser mellom skoler, politistasjoner og helsesentre. Gilats konsernsjef og generalsjef Peru Arieh Rohrstock sier til Globes at det faktum at Gilat ble tildelt to ekstra regionale prosjekter av Fitel for over 153 millioner dollar vitner om den tilliten som ligger i firmaets evne til å distribuere store telekommunikasjonsprosjekter under utfordrende forhold. «Gilats interesse og langsiktige mål med de seks regionene som har vunnet hittil, og potensielt ytterligere regionale gevinster, er å gjøre Peru til en kilde til sikret, flerårig, betydelig og lønnsom inntekt, generert fra både sikre offentlige avgifter og fra salg av tjenester som e-læring, e-helse og andre OTT-tjenester,» sier han.  

Det israelske selskapet Gilat Satellite Networks Ltd har kunngjort at det har blitt tildelt to regionale telekommunikasjonsinfrastrukturprosjekter verdt 153,6 millioner dollar av det peruanske selskapet Peruas Fitel. Det Petah Tikva-baserte selskapet mener at ytterligere inntekter blir generert ved å selge nettverkskapasitet til mobiloperatører for å møte de voksende behovene for tale, data og internett i disse regionene, samt utvikling av plattformer for e-læring og e-helse, skriver Globes.

Gilat har tidligere etablert seg i andre regioner i Peru. I de to nye regionene vil Gilat bygge infrastrukturen som kreves for å støtte den peruanske befolkningen, inkludert forbindelser mellom skoler, politistasjoner og helsesentre. Gilats konsernsjef og generalsjef Peru Arieh Rohrstock sier til Globes at det faktum at Gilat ble tildelt to ekstra regionale prosjekter av Fitel for over 153 millioner dollar vitner om den tilliten som ligger i firmaets evne til å distribuere store telekommunikasjonsprosjekter under utfordrende forhold.

«Gilats interesse og langsiktige mål med de seks regionene som har vunnet hittil, og potensielt ytterligere regionale gevinster, er å gjøre Peru til en kilde til sikret, flerårig, betydelig og lønnsom inntekt, generert fra både sikre offentlige avgifter og fra salg av tjenester som e-læring, e-helse og andre OTT-tjenester,» sier han.