Atlas Hotel-kjeden åpnet tidligere denne måneden et nytt 50 roms stort boutiquehotell i Tel Avivs Nahlat Binyamin Street, kalt Fabric Hotel, skriver næringslivsavisen Globes. Hotellet er plassert i en bygning som tidligere ble brukt som fabrikk, derav navnet.  Det inneholder blant annet en hage i en skjult gårdsplass og en hydroponisk hage på taket med utsikt over Tel Avivs århundre gamle originale nabolag. Det nye hotellet er plassert i et av Tel Avivs mest trendy nabolag. Nahlat Binyamin St. strekker seg fra Carmel Market i nord til Neve Tzedek i sør. The Fabric Hotel er Atlas-gruppens 11. hotell i Tel Aviv. Atlas Group har også tre hoteller i Jerusalem og hotell i Haifa og Eilat, skriver Globes.

Atlas Hotel-kjeden åpnet tidligere denne måneden et nytt 50 roms stort boutiquehotell i Tel Avivs Nahlat Binyamin Street, kalt Fabric Hotel, skriver næringslivsavisen Globes. Hotellet er plassert i en bygning som tidligere ble brukt som fabrikk, derav navnet. 

Det inneholder blant annet en hage i en skjult gårdsplass og en hydroponisk hage på taket med utsikt over Tel Avivs århundre gamle originale nabolag. Det nye hotellet er plassert i et av Tel Avivs mest trendy nabolag. Nahlat Binyamin St. strekker seg fra Carmel Market i nord til Neve Tzedek i sør.

The Fabric Hotel er Atlas-gruppens 11. hotell i Tel Aviv. Atlas Group har også tre hoteller i Jerusalem og hotell i Haifa og Eilat, skriver Globes.