En delegasjon på 10 afrikanske bedriftsledere og gründere er på turné i Israel som en del av en større innsats for å styrke forretningsutvikling og utvikle bånd mellom den jødiske staten og Afrika sør for Sahara. Turen som arrangeres av American Jewish Committee Project Interchange har med afrikanske bedriftsledere og gründere fra Den demokratiske republikken Kongo, Mosambik, Nigeria, Uganda, Zambia og Zimbabwe, som spesialiserer seg på fornybar energi og landbruk. I Israel møter de kolleger på disse feltene, skriver Breaking Israel News. "Vi er glade for å være vert for en fremstående næringslivsdelegasjon i Israel og for å lette tilgangen til kolleger i felt som symbolisere potensialet for økt engasjement mellom Afrika og Israel," sier Eliseo Neuman, direktør for AJC er Africa Institute, som ledsager delegasjonen i Israel. Han takket Tel Avivs handelskammer for å ha designet oppholdet og organisert møter med viktige medlemmer. Afrika er rikt på naturressurser, mens Israel har den teknologien som kan få de afrikanske landene til å utnytte dem bedre. Og Israel har løst sitt tidligere vannproblem, og deler nå sin vannteknologikompetanse med land over hele verden. I årevis har Afrika gjort bemerkelsesverdige fremskritt gjennom integrering av israelsk landbrukskompetanse og teknologi, skriver Breaking Israel News. I de senere årene har israelsk statsminister Benjamin Netanyahu forsøkt å styrke forholdet med Afrika sør for Sahara. I 2016 besøkte han fire østafrikanske nasjoner, inkludert Kenya, Rwanda, Etiopia og Uganda. Han besøkte Kenya igjen i slutten av 2017, der han møtte 11 afrikanske ledere.  

En delegasjon på 10 afrikanske bedriftsledere og gründere er på turné i Israel som en del av en større innsats for å styrke forretningsutvikling og utvikle bånd mellom den jødiske staten og Afrika sør for Sahara.

Turen som arrangeres av American Jewish Committee Project Interchange har med afrikanske bedriftsledere og gründere fra Den demokratiske republikken Kongo, Mosambik, Nigeria, Uganda, Zambia og Zimbabwe, som spesialiserer seg på fornybar energi og landbruk. I Israel møter de kolleger på disse feltene, skriver Breaking Israel News.

“Vi er glade for å være vert for en fremstående næringslivsdelegasjon i Israel og for å lette tilgangen til kolleger i felt som symbolisere potensialet for økt engasjement mellom Afrika og Israel,” sier Eliseo Neuman, direktør for AJC er Africa Institute, som ledsager delegasjonen i Israel. Han takket Tel Avivs handelskammer for å ha designet oppholdet og organisert møter med viktige medlemmer.

Afrika er rikt på naturressurser, mens Israel har den teknologien som kan få de afrikanske landene til å utnytte dem bedre. Og Israel har løst sitt tidligere vannproblem, og deler nå sin vannteknologikompetanse med land over hele verden. I årevis har Afrika gjort bemerkelsesverdige fremskritt gjennom integrering av israelsk landbrukskompetanse og teknologi, skriver Breaking Israel News.

I de senere årene har israelsk statsminister Benjamin Netanyahu forsøkt å styrke forholdet med Afrika sør for Sahara. I 2016 besøkte han fire østafrikanske nasjoner, inkludert Kenya, Rwanda, Etiopia og Uganda. Han besøkte Kenya igjen i slutten av 2017, der han møtte 11 afrikanske ledere.