Selv om Israel ikke kvalifiserte seg til å konkurrere i fotball-VM 2018, gjør Israel seg likevel gjeldene, men på et annet område enn å sparke på ballen. Landets toppmoderne teknologiske bidrag bak spillene er fremtredende på de ulike russiske stadionene, skriver organisasjonen United With Israel. Israels sportsteknologiske økosystem blomstrer, med 70 prosent vekst de siste fem årene. Det er for tiden over 100 aktive israelske sports-tech gründerfirma, som gir en rikere, mer interaktiv brukeropplevelse for sportselskere rundt om i verden. Andre israelske høyteknologiske løsninger brukes for å bedre sikkerheten på stadioner. Se her  

Selv om Israel ikke kvalifiserte seg til å konkurrere i fotball-VM 2018, gjør Israel seg likevel gjeldene, men på et annet område enn å sparke på ballen. Landets toppmoderne teknologiske bidrag bak spillene er fremtredende på de ulike russiske stadionene, skriver organisasjonen United With Israel.

Israels sportsteknologiske økosystem blomstrer, med 70 prosent vekst de siste fem årene. Det er for tiden over 100 aktive israelske sports-tech gründerfirma, som gir en rikere, mer interaktiv brukeropplevelse for sportselskere rundt om i verden. Andre israelske høyteknologiske løsninger brukes for å bedre sikkerheten på stadioner.

Se her