Da redningsarbeiderne som lette eter de 12 guttene og deres leder i grotten i Thailand endelig fant guttene skyldte det blant annet bruken av israelsk teknologi. Redningsgruppen var avhengig av avanserte kommunikasjonssystemer, og tok kontakt med det israelske firmaet MaxTech via firmaets markedsfører i Thailand. MaxTechs administrerende direktør og grunnlegger Uzi Hanuni forteller til Israel Hayom at de thailandske myndighetene godkjente kjøp av MaxTech-systemet, men Max Tech valgte å gi det gratis.   "Systemene letter kommunikasjonen i områder uten mottak. Vi ga dem våre enheter og de tok dem med inn i grotten. Dette er vårt israelske bidrag, " sier Uzi Hanuni.  Hanuni og forretningspartneren tok beslutningen om å donere enhetene til tross for høye kostnader. Systemene koster opptil 100 000 dollar. «Og vi er et lite selskap med ingenting. Selskapet lever av sitt salg," sier han.  

Da redningsarbeiderne som lette eter de 12 guttene og deres leder i grotten i Thailand endelig fant guttene skyldte det blant annet bruken av israelsk teknologi. Redningsgruppen var avhengig av avanserte kommunikasjonssystemer, og tok kontakt med det israelske firmaet MaxTech via firmaets markedsfører i Thailand.

MaxTechs administrerende direktør og grunnlegger Uzi Hanuni forteller til Israel Hayom at de thailandske myndighetene godkjente kjøp av MaxTech-systemet, men Max Tech valgte å gi det gratis.  

“Systemene letter kommunikasjonen i områder uten mottak. Vi ga dem våre enheter og de tok dem med inn i grotten. Dette er vårt israelske bidrag, ” sier Uzi Hanuni.  Hanuni og forretningspartneren tok beslutningen om å donere enhetene til tross for høye kostnader. Systemene koster opptil 100 000 dollar. «Og vi er et lite selskap med ingenting. Selskapet lever av sitt salg,” sier han.