Israels Evogens partnerskap med US Marrone Bio Innovations Inc. (MBI) har identifisert mikrober med gener som kan beskytte soyabønner og andre produkter mot insekter. Utvalgte gener blir nå videreført til validering av soyabønner i drivhus- og feltforsøk. Evogen Ltd.er et ledende bioteknologiselskap som utvikler nye produkter for livsvitenskapsmarkeder. Marrone Bio Innovations Inc. er en ledende global leverandør av biobaserte skadedyrbekjempelse og plantehelseprodukter. Se presentasjonen av Evogen her

Israels Evogens partnerskap med US Marrone Bio Innovations Inc. (MBI) har identifisert mikrober med gener som kan beskytte soyabønner og andre produkter mot insekter. Utvalgte gener blir nå videreført til validering av soyabønner i drivhus- og feltforsøk. Evogen Ltd.er et ledende bioteknologiselskap som utvikler nye produkter for livsvitenskapsmarkeder.

Marrone Bio Innovations Inc. er en ledende global leverandør av biobaserte skadedyrbekjempelse og plantehelseprodukter.

Se presentasjonen av Evogen her