Sodastream produserer enheter som gjør det mulig for brukere å lage brus hjemme. Firmaet har gitt, og gir fremdeles, jobber til flere hundre palestinere. Men har blitt hetset gjennom flere år av den internasjonale «boikott Israel»-bevegelsen, nettopp av den grunn.  Sodastram hadde tidligere en fabrikk på påstått okkupert område. Nå er fabrikken flyttet til Negev, men det jobber fortsatt mange palestinere på fabrikken, og ved avslutningen av Ramadan slo firmaet på stortrommen og arrangerte tidenes Id-fest for både jøder og muslimer. Se fra festen her.

Sodastream produserer enheter som gjør det mulig for brukere å lage brus hjemme. Firmaet har gitt, og gir fremdeles, jobber til flere hundre palestinere. Men har blitt hetset gjennom flere år av den internasjonale «boikott Israel»-bevegelsen, nettopp av den grunn. 

Sodastram hadde tidligere en fabrikk på påstått okkupert område. Nå er fabrikken flyttet til Negev, men det jobber fortsatt mange palestinere på fabrikken, og ved avslutningen av Ramadan slo firmaet på stortrommen og arrangerte tidenes Id-fest for både jøder og muslimer.

Se fra festen her.