Rundt et par millioner av Israels innbyggere er arabere. De er delte i synet på den staten de er borgere av og der de har fulle rettigheter og høyere levestandard enn arabere i andre land, med unntak av oljesjeikene og deres familier. Noen føler seg som palestinere, andre som israelere. Blant de siste er Muammad Zoabi, en nå 20 år gammel araber fra Nasaret. I flere år har han allerede vært en ivrig youtube-blogger. Med livet som innsats har han forsvart sitt fedreland. Unge Muhammeds utlegning av Israel om et multikulturelt land, og hans påpekning av Israel som det eneste fullverdige demokratiet i Midt-Østen, kan få selv hardbarkede boikott-tilhengere til å tenke seg om, og Israels venner til å bli i godt humør. Se her og også her

Rundt et par millioner av Israels innbyggere er arabere. De er delte i synet på den staten de er borgere av og der de har fulle rettigheter og høyere levestandard enn arabere i andre land, med unntak av oljesjeikene og deres familier. Noen føler seg som palestinere, andre som israelere. Blant de siste er Muammad Zoabi, en nå 20 år gammel araber fra Nasaret.

I flere år har han allerede vært en ivrig youtube-blogger. Med livet som innsats har han forsvart sitt fedreland.

Unge Muhammeds utlegning av Israel om et multikulturelt land, og hans påpekning av Israel som det eneste fullverdige demokratiet i Midt-Østen, kan få selv hardbarkede boikott-tilhengere til å tenke seg om, og Israels venner til å bli i godt humør.

Se her og også her