Igjen har israelske forskere kommet frem til en metode som kan gjøre verden til et bedre sted å leve. I dette tilfelle en metode for å redde barneliv over hele verden. Forskere ved Technion Israel Institute of Technology har med suksess utviklet en nanoteknologimetode for å behandle kreft hos nyfødte og spedbarn, som ikke kan behandles med konvensjonell kjemoterapi. Se mer om dette i dette innslaget fra israelsk TV.  

Igjen har israelske forskere kommet frem til en metode som kan gjøre verden til et bedre sted å leve. I dette tilfelle en metode for å redde barneliv over hele verden. Forskere ved Technion Israel Institute of Technology har med suksess utviklet en nanoteknologimetode for å behandle kreft hos nyfødte og spedbarn, som ikke kan behandles med konvensjonell kjemoterapi.

Se mer om dette i dette innslaget fra israelsk TV.