Mesotheliom er en type kreft som utvikler seg fra det tynne lag av vev som dekker mange indre organer (kjent som mesothelium). Det mest vanlige området er i lungene og brystveggen. Tegn og symptomer på mesothelioma kan omfatte kortpustethet på grunn av væske rundt lungene, et hovent underliv, brystveggsmerter, hoste, trøtthet og vekttap. Disse symptomene kommer ofte sakte, skriver Wikipedia. De fleste pasientene dør innen et år etter at kreften er oppdaget. Men nå gir et israelsk-amerikansk team håp for pasientene. Teamet er fast bestemt på å finne en kur mot mesothelioma hos mennesker etter å ha stoppet kreft i dyremodeller. Se her.

Mesotheliom er en type kreft som utvikler seg fra det tynne lag av vev som dekker mange indre organer (kjent som mesothelium). Det mest vanlige området er i lungene og brystveggen. Tegn og symptomer på mesothelioma kan omfatte kortpustethet på grunn av væske rundt lungene, et hovent underliv, brystveggsmerter, hoste, trøtthet og vekttap. Disse symptomene kommer ofte sakte, skriver Wikipedia. De fleste pasientene dør innen et år etter at kreften er oppdaget.

Men nå gir et israelsk-amerikansk team håp for pasientene. Teamet er fast bestemt på å finne en kur mot mesothelioma hos mennesker etter å ha stoppet kreft i dyremodeller.

Se her.