I Umm El Kanatir på Golan Høydene har israelske arkeologer restaurert ruinene til en gammel synagoge, noe som gir et glimt inn i et engang så blomstrende jødisk samfunn.Golanhøydene var hjemmet til en ekspansiv og velstående jødisk kultur fra tiden etter ødeleggelsen av det andre tempelet til et massivt jordskjelv i 749 e.Kr. ødela mange av lokalsamfunnene. Et av disse samfunnene er kjent i dag som Umm El Kanatir, Arches Mother. Her restaureres en elegant synagoge fra de ødelagte ruinene, skriver organisasjonen United With Israel. Se her.

I Umm El Kanatir på Golan Høydene har israelske arkeologer restaurert ruinene til en gammel synagoge, noe som gir et glimt inn i et engang så blomstrende jødisk samfunn.Golanhøydene var hjemmet til en ekspansiv og velstående jødisk kultur fra tiden etter ødeleggelsen av det andre tempelet til et massivt jordskjelv i 749 e.Kr. ødela mange av lokalsamfunnene.

Et av disse samfunnene er kjent i dag som Umm El Kanatir, Arches Mother. Her restaureres en elegant synagoge fra de ødelagte ruinene, skriver organisasjonen United With Israel.

Se her.