Guatemala ble søndag rammet av et vulkanutbrudd og mange mennesker er begravd under asken. Minst 69 personer ble drept. Og: Selvsagt gikk det ikke lang tid før hjelp fra Israel ankom til det vulkanutsatte området. Israel har allerede levert en hjelpesending verd 10 000 dollar, inkludert mat, medisinering og tepper. "Vi følger med bekymring utbruddet av Fuego vulkanen i Guatemala. Hjertene våre går til ofrene og deres familier. Fra Israel utvider vi solidaritet og vennskap, " sier Emmanuel Nahshon som representerer det israelske utenriksdepartementet. Guatemala flyttet nylig sin ambassade i Israel fra Tel Aviv til Jerusalem, og ble det første landet etter USA som gikk til et slikt skritt. Se mer om hjelpen her  

Guatemala ble søndag rammet av et vulkanutbrudd og mange mennesker er begravd under asken. Minst 69 personer ble drept. Og: Selvsagt gikk det ikke lang tid før hjelp fra Israel ankom til det vulkanutsatte området. Israel har allerede levert en hjelpesending verd 10 000 dollar, inkludert mat, medisinering og tepper.

“Vi følger med bekymring utbruddet av Fuego vulkanen i Guatemala. Hjertene våre går til ofrene og deres familier. Fra Israel utvider vi solidaritet og vennskap, ” sier Emmanuel Nahshon som representerer det israelske utenriksdepartementet. Guatemala flyttet nylig sin ambassade i Israel fra Tel Aviv til Jerusalem, og ble det første landet etter USA som gikk til et slikt skritt.

Se mer om hjelpen her