Det har tidligere vært antydet at prins William vil besøke Israel. Nå er det bekreftet. Prins William vil komme til den israelske hovedstaden Jerusalem i slutten av juni, slås det fast i en kunngjøring fra den britiske kongefamilien. Det blir det første besøket i Israel fra den britiske kongefamilien, skriver telegrambyrået JTA med Associated Press som kilde. Kunngjøringen fredag ​​om besøket en gang mellom 24. og 28. juni var den første bekreftelsen på at William, hvis offisielle tittel er hertugen av Cambridge, vil besøke den israelske hovedstaden, skriver Associated Press. Besøket til Israel, Jordan og de palestinske myndighetene ble kunngjort i mars, men det inneholdt ikke bestemte datoer eller nevnte Jerusalem. William vil også besøke Tel Aviv. I Jordan vil han gå til Amman og Jerash, og på vestbredden vil han besøke Ramallah. Vi gleder oss over kunngjøringen om ankomsten av prins William til Israel. Dette er et historisk besøk, den første i sitt slag, og det vil bli møtt her med stor hengivenhet," sa den israelske statsministeren Benjamin Netanyahu i mars.

Det har tidligere vært antydet at prins William vil besøke Israel. Nå er det bekreftet. Prins William vil komme til den israelske hovedstaden Jerusalem i slutten av juni, slås det fast i en kunngjøring fra den britiske kongefamilien. Det blir det første besøket i Israel fra den britiske kongefamilien, skriver telegrambyrået JTA med Associated Press som kilde.

Kunngjøringen fredag ​​om besøket en gang mellom 24. og 28. juni var den første bekreftelsen på at William, hvis offisielle tittel er hertugen av Cambridge, vil besøke den israelske hovedstaden, skriver Associated Press. Besøket til Israel, Jordan og de palestinske myndighetene ble kunngjort i mars, men det inneholdt ikke bestemte datoer eller nevnte Jerusalem. William vil også besøke Tel Aviv. I Jordan vil han gå til Amman og Jerash, og på vestbredden vil han besøke Ramallah.

Vi gleder oss over kunngjøringen om ankomsten av prins William til Israel. Dette er et historisk besøk, den første i sitt slag, og det vil bli møtt her med stor hengivenhet,” sa den israelske statsministeren Benjamin Netanyahu i mars.